region stockholmlogo xsmall

Focus Träning Täby AB - CrossFit

Beskrivning

Hos Focus gym i Arninge finns CrossFit boxen CrossFit Täby. CrossFit är en rolig och utmanande träningsform med ett brett utbud av naturliga rörelser. Med naturliga rörelser menas sådant som människan har gjort sedan urminnes tider; som att springa, lyfta, bära, pressa, kasta, hoppa, dra, klättra med mera. FaR-ledare håller i en del av våra CrossFit-pass. Det finns CrossFit Intro gruppträningspass som passar bra när man vill lära sig grunderna i CrossFit. Det går även att boka personlig träning som en introduktion till CrossFit. CrossFit passen hos oss börjar med presentation av dagens pass, teknikgenomgång och en lärande fas för att förstå rörelserna vi ska genomföra. Detta följs av en gemensam uppvärmning och sedan dagens pass.

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Täby
Tillverkarvägen 7, 187 66
Skapad av
Focus Träning Täby AB (3)
Arrangörsinformation Focus gym i Arninge är ett hemtrevligt, familjärt och fullt utrustat gym som ligger i Täby. Det finns fria vikter och gymmaskiner för styrka och kondition. Gymmet består av två våningar med en trappa mellan. Det finns omklädningsrum med dusch. Det finns skåp som man kan låsa in sina värdesaker i om man tar med sig ett hänglås. Gymmet är öppet alla dagar 04:00-24:00 för medlemmar. Vi finns på Tillverkarvägen 7. Gratis parkering finns utanför gymmet.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post info@focusarninge.se
FaR-ansvarig Telefon 0707710367
Reception Ej bemannad
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 200
Ordinarie kostnad per månad (kr) 490
Ordinarie kostnad per termin (kr) 3540
Ordinarie kostnad per år (kr) 5880
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 1800
FaR-erbjudande 15% rabatt på gymmedlemskap och klippkort, samt på personlig träning. Personlig träning kostar till ordinarie pris 790kr för 1 timme. Möjlighet att få 1 timmes gratis introduktion i gymmet dagtid vid tecknande av medlemskap.