Du som förskriver FaR

På FaRledare.se hittar du information om aktiviteter för personer som vill komma igång med fysisk aktivitet. Sökmöjligheterna följer receptet, t ex intensitetsnivå och träningsform men också typ av aktivitet, kön, gravida och geografiskt område. Med utökade sökfunktioner är det enkelt att hitta kvalitetssäkrade aktiviteter för vuxna, barn, ungdomar och personer med funktionsnedsättning. Vi vill ge bra stöd med att hjälpa personer att bli mer fysiskt aktiva utanför vården.

Vill du komma i kontakt med lokala aktivitetsarrangörer, klicka på SÖK i menyn. Hittar du inte det du söker är du välkommen att ta kontakt med Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., så hjälper vi dig vidare.

Om personen har en funktionsnedsättning rekommenderar vi att du förmedlar kontakten till Parasport Stockholm som kan hjälpa till med personlig vägledning till idrottsföreningar som erbjuder anpassad aktivitet. Du når Parasport Stockholm på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.eller 08 - 525 08 558.

Om personen har en funktionsnedsättning och är intresserad av bassängträning, gym och motionskurser rekommenderar vi att kontakt tas med Stockholm stads simhallar, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Du som förskriver FaR

far_blue