region stockholmlogo xsmall

FaR-ledarkurs för vuxna

Kursen vänder sig både till personer som vill fungera som FaR-ledare och till mottagaren av FaR-personen (ex föreningskanslist, receptionist) hos någon av våra certifierade FaR-aktivitetsarrangörer. Du hittar mer information om aktivitetsarrangörer under fliken ”Arrangör”. Kompletta kontaktuppgifter till arrangörerna hittar du under fliken ”Sök”. 

 

Kursdeltagarens organisation ska vara FaR-certifierad eller anmäld till kommande FaR-certifiering.

Vi rekommenderar att du som vill börja som FaR-ledare eller mottagare och inte är kopplad till någon FaR-certifierad aktivitetsarrangör idag, tar kontakt med en arrangör för mer information om hur ni kan samverka.

FaR-kursen är på en dag och ger en kvalificerad grundläggande kunskap om FaR-metoden och FYSS och förbereder dig på att ta emot personer som ordinerats fysisk aktivitet. Efter kursen har du bland annat ökad kännedom om den fysiska aktivitetens betydelse för hälsan, förändringsprocesser, kommunikation och bemötande samt förståelse för vad FaR och FYSS är.  

Anmäl dig genom att klicka på det datum nedan som passar bäst:

9 februari Kl 09.00-16.00
22 mars Kl 09.00-16.00
19 april Kl 09.00-16.00
24 maj Kl 09.00-16.00
3 oktober  Kl 09.00-16.00
25 oktober Kl 09.00-16.00
22 november Kl 09.00-16.00

 

Tillhör du en idrottsförening och vill gå vår komprimerade FaR-ledarkurs och certifiering?

Kontakta iDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information.

 

För större föreningar, organisationer med flera anläggningar och kommuner arrangerar vi gärna skräddarsydda FaR-ledarkurser. Kontakta iDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., på Akademiskt Primärvårdscentrum för mer information.