Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Be You Sweden - Skogsbad

Skapad av
Be You Sweden (3)
Arrangörsinformation: Be You Sweden erbjuder kurser inom stresshantering och återhämtning i naturskön miljö på vackra Runö norr om Stockholm. Jag som driver företaget heter Sofia Roos Forssell och är dipl mental tränare, barnyogaledare och även utbildad doula.  Jag håller även kurser i barnyoga på M Studio på Sågvägen 4 i Åkersberga. Framåt våren kommer även skogsbad, aktiviteter med djur och djurterapi komma upp under mina tjänster.  Varmt välkommen in i Be You Swedens värld! Hoppas vi ses i något av mina forum. Varma hälsningar  Sofia
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: fia.beyou@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon: 0737-641254
Ordinarie kostnad per termin (kr): 1500
FaR-erbjudande: 300 kr rabatt på kursen.

Beskrivning

Skogsbad - mindfulness i naturen

Återhämtningspromenader

Naturen ger oss energi och vila, i en naturlig miljö blir vi närvarande. Naturen ställer inga krav och tar inte av vår hjärnkraft. Raka motsatsen till en vardag i stress och i en urban miljö.

Vad är skogsbad?

Man kan se detta som en liten vandring, ett varande i lugnt tempo. Jag kommer hjälpa dig att öppna upp dina sinnen, sänka tempot i din kropp samt att känna in en djupare naturupplevelse.

Vi kommer stanna upp och lära oss om vad vårt sinne behöver för att kunna sortera och må bra i ett samhälle som går snabbt. Vi kommer att stanna upp även om vi är i rörelse, men även sätta oss mitt bland blåbärsris eller på en stubbe eller sten och känna in allt runt omkring oss och i oss.


Forskning visar att när vi återvänder till vår ursprungliga miljö regleras blodtrycket, stresshormonerna minskar och vi blir mer kreativa.


Är du sugen på att se vad mindfulness i naturen kan ge dig? Lämna stress och tankar och följ med in i skogen och hitta ditt inre lugn och din inre kompass.


Jag riktar mig till både privatpersoner samt företag. Alla kan vara med. Vi går i lugnt tempo och man kan med fördel ta med stavar.


För mer information fyll i formuläret på min hemsida https://www.beyousweden.com/tjanster/mindfulnessinaturen/ så kontaktar jag dig när nästa kurstillfälle startar.Bästa hälsningar

Sofia

https://www.beyousweden.com/tjanster/mindfulnessinaturen/

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Österåker
Söraspåret, Fjärilsvägen, 184 60