Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

FYSSforum Stockholm AB - Seniorgympa

Skapad av
FYSSforum Stockholm AB (2)
Arrangörsinformation: Eftersom FYSSforums gruppträningsverksamhet riktar sig till seniorer och personer i olika riskgrupper, så är alla våra egna klasser inställda tills vidare pga Corona-pandemin, och vi utför endast individuella hembesök samt beställningsuppdrag. Vi följer noggrant utvecklingen av pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och uppdatering sker efterhand här på hemsidan, och löpande på vår Facebook-sida - följ oss gärna där! * FYSSforum är en fysioterapi- och friskvårdsmottagning med inriktning mot en hälsofrämjande och fysiskt aktiv livsstil. Aktiviteterna bedrivs i två olika lokaler på Södermalm (se respektive aktivitet för adress) och erbjuder träning anpassad för olika behov, i små grupper med personligt bemötande. Utbudet innefattar ledarledd gruppträning/gympa på kom-igång-nivå och lugna aktiviteter som StolYoga, Kroppskännedomsträning och Tai Chi. All gymnastik och träning leds av FaR-ledarcertifierad leg fysioterapeut. FYSSforum arrangerar även föreläsningar och utbildningar inom områdena fysisk aktivitet, viktreduktion, stresshantering, fallprevention mm och ger kurser i HLR, hjärt-lungräddning, och Första Hjälpen. Lokalerna är försedda med eller har tillgång till hjärtstartare. Vi är anslutna till Epassi/Min friskvård, ActiWay och Wellnet.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.fyssforum.se
FaR-ansvarig E-post: info@fyssforum.se
FaR-ansvarig Telefon: 0760-164182
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Receptionen på SAGA, Mariatorget 5: Måndag-Torsdag 06.30-22.00 Fredag 06.30-20.00 Lördag-Söndag 09.00-18.00 FYSSforums aktiviteter där ligger på fredagar. * Receptionen på Tellus Fritidscenter (Lignagatan 8) har f.n. stängt pga pandemin.
FaR-erbjudande: Med FaR erbjuder vi en gång gratis prova-på på valfri aktivitet. Gäller nya kunder, och vid ett tillfälle, kan ej kombineras med andra rabatter.

Beskrivning

PAUSAD PGA CORONA-RESTRIKTIONER t.o.m. 24 januari 2021. Seniorgympa för pensionärer boende på Norrmalm. Varannan torsdag 10.30-11.15 Stående och sittande övningar i takt till musik, alla deltar efter sina förutsättningar och ljudnivån ställs in i samråd med deltagarna. Salen är mycket rymlig och luftig, och vi har ett maxantal på 8 personer, så att avstånd kan hållas utan svårighet. Full tillgänglighet, med portautomatik i entrén, inga trappsteg, rymlig toalett. Gympan är kostnadsfri, men föranmälan måste göras inför varje tillfälle, för att kunna hålla deltagarantalet inom rekommenderad gräns. Anmälan till Susann Wase på Norrmalms Stadsdelsförvaltning: 08-508 09 111

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullstol, Rullator, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Danska, Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Norrmalm, --Stockholm
Brunnsgatan 26, 11138