Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

NaturStark - Skogsbad för återhämtning och avslappning

Skapad av
NaturStark (3)
Arrangörsinformation: NaturStark erbjuder grön friskvård och gröna rehab-tjänster i samarbete med naturen. UTOMHUSTRÄNING CrossNature i naturens lokaler ger variation åt din träning, förbättrad kroppskontroll, uthållighet och styrka. SKOGSBAD/SHINRIN-YOKU, guidad sensorisk vandring ger avslappning, minskar stress-symptom och ökar välmående.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: marie@naturstark.se
FaR-ansvarig Telefon: 072-8896230
Reception: Finns ingen
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 325
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 3000
FaR-erbjudande: Utan kostnad 30min individuellt samtal om val av fysisk ute-aktivitet för din planering. 20% rabatt på ordinarie pris under 2021 Priset varierar med typ av aktivitet och aktivitetens längd

Beskrivning

SKOGSBAD / SHINRIN-YOKU(Japan); Delta i ett avslappnande och avstressande skogsbad som innebär att vandra i ett långsammare tempo och med riktad uppmärksamhet, låta sinnesintrycken ta emot den förunderliga och välgörande naturen. Aktiviteten sker under 2,5-3hr i ett tätortsnära naturområde och vandringen är mellan 1-1,5km i lättare terräng. Jag är certifierad skogsbadsguide vid Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute och leder skogsbaden efter en metodik som bygger på evidensbeprövad och vetenskaplig forskning om naturens positiva påverkan på fysisk och mental hälsa och välmående.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Sollentuna