Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Cathas Friskvård - Yoga utomhus

Skapad av
Cathas Friskvård (9)
Arrangörsinformation: Välkommen till Cathas Friskvård. Jag heter Catharina Andersson och har arbetat med friskvård, gym- och gruppträning sedan hösten 2000, framför allt inom Idrottsförvaltningen, Stockholm Stad. Innan arbetade jag som undersköterska i 15 år inom olika vårdområden som akutsjukvård, hemsjukvård och vårdmottagningar i Stockholm. Nu jobbar jag delvis som egen företagare med friskvård. Min nisch och friskvårdsfokus är utomhusträning och yoga. Jag arrangerar effektiv men skonsam gruppträning utomhus. Det är lättare att träningen blir av om den är tillgänglig, är instruktörsledd samt inger trygghet och gemenskap. Jag hoppas på en härlig blandning av deltagare, pep varvat med skratt samt underbara utomhusupplevelser. Som yogainstruktör vill jag sprida kunskap om och inspirera medmänniskor att yoga på arbetsplatser och i andra sammanhang. Yoga är en fantastisk hälsofrämjande aktivitet som i stort sett alla klarar av att göra.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: catharina.sthlm@cf-halsocoach.com
FaR-ansvarig Telefon: 073-5952385
FaR-erbjudande: Priser Utomhusträning: Vuxen (>20 år) - 80 kr/gång, Ungdom 13-19 år - 50 kr/gång (ordinarie pris 100 kr/gång).

Beskrivning

En modifierad form av Ashtangayoga / Poweryoga med inslag av Kundaliniyoga och meditationer. Passar dig som vill ha en allsidig fysisk träning, som vill förena kropp och själ, "stressa ner" samt få mer ork och energi. Yogan är utomhus från maj till september när vädret tillåter. Se hemsida för mer information. Ta med egen yogamatta alt. underlag.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Enskede-Årsta-Vantör, --Stockholm
Utegym Stureby, 122 66