Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Yogobe - Gravid- & mammaträning

Skapad av
Yogobe AB (3)
Arrangörsinformation: På Yogobe erbjuder vi vägledning och videor online inom yoga, träning och hälsa. Våra klasser och program är framtagna med ledande experter och inkluderar certifierade yogalärare, psykologer, sjukgymnaster, naprapater, fysioterapeuter, personliga tränare, meditations- och mindfulnesslärare. Vår vision är att alla ska ha tillgång till enkla verktyg för hållbar hälsa - såväl fysisk som mental och själslig. Yogobe är en prenumerationstjänst och ett medlemskap ger obegränsad tillgång till vårt videobibliotek med över 2000 videos och fler än 45 olika träningsprogram. Vi vill vara ett stöd för att din träning i vardagen. Våra digitala klasser är allt från 10-90 minuter och gör det lättare att komma igång och skapa en välfungerande rutin. Vår verksamhet är väl anpassad för att tillåta människor fortsätta ta hand om sin hälsa även om man av olika anledningar inte vill gå till gym eller studio. Särskilt när COVID-19 fortfarande är en del av vår vardag. Genom digital träning och yoga kan man utföra aktiviteten hemma i en trygg och smittsäker miljö – alltid med behov i sina egna förutsättningar.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: agnes@yogobe.com
FaR-ansvarig Telefon: 0707365505
Reception: Finns ingen
Receptionens öppettider: Digital tjänst, alltså ingen fysisk reception. Du når oss alltid på vår support på info@yogobe.com där vi svarar inom 24h på vardagar.
Ordinarie kostnad per månad (kr): 189
Ordinarie kostnad per termin (kr): 499
Ordinarie kostnad per år (kr): 1899
FaR-erbjudande: 2 månader gratis medlemskap på Yogobe.com. Ingen bindningstid.

Beskrivning

Yogobe erbjuder onlineträning som fysisk aktivitet på recept. Yogobe har ett stort utbud för gravida och mammor.

Bland annat:
- Gravidträning
- Mammamage
- Yoga efter graviditeten

Genom FaR erbjuder vi dig 2 månaders gratis medlemskap utan bindningstid Som medlem på Yogobe får du obegränsad tillgång till hela vårt videobibliotek med över 2000 klasser samt program inom träning, yoga och avslappning. Klasserna är behovsspecifika och framtagna i samarbete med ledande experter och kan genomföras där det passar dig bäst.

Så kommer du igång:
- Gå till www.Yogobe.com/FaR
- Skapa ett gratis prova-på konto
- Skicka en bild/kopia av ditt FaR-recept (från samma mailadress som du skapade ditt konto) till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så förlänger vi din prova-på period till totalt 60 dagar

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Endast kvinnor
Aktivitetsform Ej ledarledd

Område

--Stockholm
,

Film