Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Nynäshamn - Spin Intervall korta

Skapad av
Friskis & Svettis Nynäshamn (22)
Arrangörsinformation: Välkomna till Friskis&Svettis Nynäshamn! Friskis&Svettis drivs av en enkel grundidé - att det ska vara lustfullt att träna. Hos oss är alla välkomna att träna efter sina egna förutsättningar och uppsatta mål. Det finns ramp vid entrén och stora utrymmen i korridorer och övriga lokaler. Det finns ramp, en enskild dusch och duschstol på både herrarnas och damernas omklädningsrum. Vi har också tre handikappstoaletter, en i vardera omklädningsrum samt en utanför damernas. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne@nynashamn.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-52012020
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: se hemsidan: http://friskissvettis.se/nynashamn
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 110
Ordinarie kostnad per månad (kr): 800
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2100
Ordinarie kostnad per år (kr): 3400
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 990
FaR-erbjudande: FaR-kort, gäller 3 mån, inkl 1 gyminstruktion 800 kr. Medlemskort tillkommer (150 kr per kalenderår ) FaR-kortet går att förnya en gång per person och år, förutsatt att receptet gäller.

Beskrivning

Spinning intervall korta är passet för dig som verkligen vill utmana din kondition maximalt. Syftet med intervallträning är att effektivt förbättra konditionen och hjärtats maxkapacitet. Spinning intervall korta är det tuffaste intervallpasset med högintensiv maxträning och kräver god fysisk kapacitet för undvika onödigt mycket mjölksyra. Du bestämmer motståndet på spinncykeln och siktar mot en hög puls och intensiv träningskänsla. Vi tränar fokuserat och kraftfullt, oftast med dämpad belysning, till drivande musik för att orka hela vägen. Att tänka på Alla cyklar är utrustade med så kallade SPD-pedaler för dig som har sådana skor. Det går även bra att cykla med vanliga träningsskor.

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nynäshamn
Telivägen 16, 149 41