Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Nynäshamn - Spin Spurt 70

Skapad av
Friskis & Svettis Nynäshamn (22)
Arrangörsinformation: Välkomna till Friskis&Svettis Nynäshamn! Friskis&Svettis drivs av en enkel grundidé - att det ska vara lustfullt att träna. Hos oss är alla välkomna att träna efter sina egna förutsättningar och uppsatta mål. Det finns ramp vid entrén och stora utrymmen i korridorer och övriga lokaler. Det finns ramp, en enskild dusch och duschstol på både herrarnas och damernas omklädningsrum. Vi har också tre handikappstoaletter, en i vardera omklädningsrum samt en utanför damernas. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne@nynashamn.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-52012020
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: se hemsidan: http://friskissvettis.se/nynashamn
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 110
Ordinarie kostnad per månad (kr): 800
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2100
Ordinarie kostnad per år (kr): 3400
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 990
FaR-erbjudande: FaR-kort, gäller 3 mån, inkl 1 gyminstruktion 800 kr. Medlemskort tillkommer (150 kr per kalenderår ) FaR-kortet går att förnya en gång per person och år, förutsatt att receptet gäller.

Beskrivning

Spin spurt är en lekfullt, varierat spin-pass som blandar det bästa från distans och intervallträning. Perfekt för dig som vill träna kondition och gillar att det händer lite under passet!

Du tränar på en spincykel och jobbar i tre olika positioner, sittande och två stående, för att variera träningseffekten. Du bestämmer hur tufft passet blir genom att själv reglera motståndet på din cykel.

Passet börjar med distansträning som leker med musikens karaktärer; varierat och flowigt. Sen laddar du om i en övergång för att kunna ta ut dig i intervallerna, passets slutspurt!

Ledaren guidar genom passet och peppar dig till hög puls och intensiv träningskänsla under intervallerna. Spurts-peppen tar dig ända in i mål!
Passet är 70 min

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nynäshamn
Telivägen 16, 149 41