Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Balans de mar - Smartsim

Skapad av
Balans de mar (3)
Arrangörsinformation: Balans de mar - ALEXANDERTEKNIK, ROSENRÖRELSER och SMARTSIM Balans de mar erbjuder Alexanderteknik, Rosenrörelser och Smartsim. Träningen anpassas utifrån personens behov och det kan ske i grupp eller privatlektioner. Vi finns på Hälsans Hus och Centralbadet. Välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: esther@balansdemar.se
FaR-ansvarig Telefon: 076-0039363
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: 07.30-19.30
FaR-erbjudande: På Centralbadet erbjuder jag ett gratis inledande hälsosamtal och på Hälsans Hus har du som fått fysisk aktivitet på recept 10% rabatt på ordinarie priser. Alexanderteknik: privatlektion 675 kr / klippkort 5 gånger 3000 kr. Rosen Easy Movements: drop-in 170 kr / klippkort 5 gånger 720 kr. Smartsim: privatlektion 850 kr / duolektion 1050 kr / gruppkurs 5 tillfällen 2100 kr.

Beskrivning

SMARTSIM bygger på Alexanderteknikens kroppsmedvetna principer applicerade på rörelser i vatten. Genom att vara medveten om hur du rör dig i vattnet kan du förbättra ditt rörelsemönster, och på så vis simma på ett sätt som är skonsamt för din kropp. För dig som har värk eller skador, som led-, nack- eller ryggvärk, är träning i vatten ett bra sätt att stärka kroppen. Men att simma med dålig teknik kan göra skadorna värre. Smartsim lär dig simma utan att belasta kroppen fel, du får bättre koordination och ökad rörelsefrihet. Dessutom är den här simträningen bra för dig som vill förebygga skador. Vi fokuserar på kvalitet snarare än kvantitet. Alltså, hellre simma bra än simma långt och fort.

www.smartsim.se
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Spanska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Norrmalm, --Stockholm
Drottninggatan 88 , 11136 Stockholm