Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

YogaDevi Online - MEDIYOGA ONLINE

Skapad av
YogaDevi Online (4)
Arrangörsinformation: Välkommen till vår ONLINE Studio Vi har flera olika yogaformer som vi är specialiserade inom. Vi har Ashtangayoga för dig som önskar lite mer dynamik, svett och rörelse . För dig som vill ha lite lugnare, mjukare rörelser har vi Yinyoga, Restorativeyoga, Mediyoga, mjuk Hathayoga och Pranayama. Du kan boka dig på en klass eller gå en terminskurs. NÅGRA FÖRDELAR MED YOGA :: Du får ett lugnare sinne och ett bra verktyg mot stress :: Ger dig bättre kontakt med din andning :: Du bygger upp din styrka och smidighet
Certifierad: Ja
Hemsida: yogadevi.se
FaR-ansvarig E-post: hej@yogadevi.se
FaR-ansvarig Telefon: 0768162084
Receptionens öppettider: Endast ONLINE klasser
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 120
Ordinarie kostnad per månad (kr): 600
Ordinarie kostnad per termin (kr): 5900
Ordinarie kostnad per år (kr): 10800
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1100
FaR-erbjudande: Vi erbjuder en gratis konsultation av våra yogaformer och 10% rabatt på terminskurs och klippkort.

Beskrivning

Terapeutisk och lugn yoga. En klass för dig som vill ha hjälp att minska och hantera stress. Mediyoga är ett effektivt verktyg mot exempelvis stress, sömnbesvär, ångest, högt blodtryck och rygg- nackbesvär. Passar även för gravida och som rehab-yoga. Inga förkunskaper krävs. Vi lägger ner god tid på avslappning och på att etablera den medvetna andningen som är en av de viktigaste teknikerna för att skapa välmående och varva ner kropp och sinne. Yogapassen varierar mellan lätta mjuka rörelser med inslag ibland av något mer avancerade rörelser med dynamik och uthållighet.

Så här gör du: - Logga in på ditt konto via hemsidan: https://yogadevi.se/ - Gå in på ”MINA SIDOR” - Under ”MINA BOKNINGAR” hittar du klassen. - Välj ”Visa” och klicka på ”Visa Video” (knappen syns tidigast ca 10 minuter innan klass= länken till klassen) via programmet Zoom. Klicka på ”Join Audio”. Vill vi gärna att du är med i bild men om du önskar kan du ha videobilden av . Det gör du genom att klicka på kameraikonen näst längst ner till vänster. Är det streck över kamera ikonen är du själv inte synlig. Vi kommer att ha ljudet i din mikrofon av för dig som deltagare men du kan ändå höra yogaläraren. Har du frågor är du välkommen att mejla oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Rörlighet, Balans
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitetsform Ledarledd

Område

--Stockholm