Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Marikas Dans och Modestudio AB - Dansträning Senior

Skapad av
Marikas Dansstudio och Modestudio AB (5)
Arrangörsinformation: Marikas Dans och Modestudio AB är beläget i centrala Stockholm med närhet till buss, pendeltåg och tunnelbana (Odenplan). Våra lektioner hålls av professionella danslärare i fräscha lokaler med god belysning och takfönster i varje danssal. Det finns tillgång till omklädningsrum, dusch, mikro och kyl. I det gemensamma utrymmet kan det mellan lektionerna vistas en hel del andra kursdeltagare i olika åldrar. Ljudnivån kan stundvis uppfattas som något hög. Det finns ej tillgång till hiss/ramp för att beträda lokalen.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.marikas.se
FaR-ansvarig E-post: marika@marikas.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-7255285
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: 15:00–19:00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 200
Ordinarie kostnad per månad (kr): 1000
Ordinarie kostnad per termin (kr): 3050
Ordinarie kostnad per år (kr): 5900
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 2000
FaR-erbjudande: Marikas Dansstudio erbjuder ett personligt första samtal och även uppföljningssamtal utan kostnad för att vägleda dig till en lämplig aktivitet. Du som har fått FaR är välkommen att boka tid med vår FaR ledare. Med FaR får du alltid prova på en lektion utan kostnad innan du väljer en kurs, och vi erbjuder även 10% rabatt på den kurs du anmäler dig till.

Beskrivning

Vi utgår från balettens grunder med mycket fokus på att förbättra hållning styrka och BALANS. Vi står vid stången och fritt på golvet, ibland med träningsband som finns att låna av läraren, ibland enklare yoga övningar med fokus på andningen. Sedan måste vi få röra på höfterna och släppa loss alla leder - allt utifrån din egen kropps förmåga och dagsform. Inga hopp förekommer och du behöver inte memorera massa steg utan vi gör i stunden. En bra och fin stämning är viktigt så vi vågar ta plats i rummet och dansa. Vi dansar i mjuka skor eller barfota. Vi arbetar mycket med fötterna som är våran plattform. Kursen riktar sig till 50-97 åringar (Är du utanför spannet är du också välkommen, vi jobbar med kroppen inte med åldern).  

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Norrmalm, --Stockholm
Döbelnsgatan 56, 113 52 Stockholm