region stockholmlogo xsmall

Nextlevel PT - Promenad

Beskrivning

Promenadpass med inslag av lättare jogg och vardagsrörelseövningar för att aktivera kroppen och orka med vardagen. Det här passet är för dig som vill komma igång och kanske har drabbats av utbrändhet med utmattningssyndrom och ångest som följd. Kroppen orkar inte det som du önskar att den skall orka - men du vill gärna aktivera dig. Vi jobbar med små utmaningar, är försiktiga med hög puls och lär oss att läsa av signaler i kroppen och hitta fysisk aktivitet som en del i den läkande processen.Beskrivning: Vi varvar lågintensiv promenad med power-walk och lättare jogg. Övningar att använda i vardagen och aktiveringsövningar för att “starta upp kroppen”. Kostnad per pass och person: SEK 300.00 / timme för dig med FaR, Fysisk aktivitet på Recept. (Ordinarie SEK 600.00)

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Huddinge
Segeltorp, 14171
Skapad av
NextLevel PT (6)
Arrangörsinformation Personlig träning med inriktning till personer som lider av utbrändhet, utmattningssyndrom, psykisk ohälsa och/eller ångest. Men också för personer som vill komma igång med träning, få ett mera aktivt liv, rörelseträning, positiv hälsa och mycket mera. Hör av dig så kikar vi tillsammans på hur jag kan hjälpa dig att uppnå dina mål!
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post nextlevelptse@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon 0702345156
FaR-erbjudande Vi anpassar aktiviteter efter dina behov och förutsättningar. Aktiviteterna har prissättning i slutet av beskrivningstexten. Priserna gäller per person och timme. Priserna är speciella för FaR.
Nextlevel PT - Promenad