region stockholmlogo xsmall

Hitio Gym Trollbäcken - Gym

Beskrivning

Välkommen till vårt gym! Vi erbjuder ett fullt utrustat traditionellt gym, med en konditionspark, maskinpark och fria vikter. Vi hjälper Dig genom att visa hur man använder våra maskiner, vi erbjuder även fri konsultation där en Personlig Tränare kan gå igenom tillsammans med Dig om hur du vill forma din träning och vad som passar dig bäst. Välkommen!

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ej ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Tyresö
Skogsängsvägen 54F, 13555
Skapad av
HITIO Gym Trollbäcken (5)
Arrangörsinformation Välkommen till HITIO Gym Trollbäcken! Vi är ett komplett träningscenter med ett fullt utrustat gym, generösa ytor och gruppklasser i både fitness och kampsport. Här arbetar fyra personliga tränare, fem instruktörer och totalt är vi elva personer. Allt för att kunna hjälpa dig med din träning på bästa möjliga sätt. Hos oss kan du träna själv, med en vän eller med hela familjen- varmt välkommen! Du som kund är det viktigaste för oss och vi arbetar kontinuerligt med att skapa en trygg och så välkomnande miljö som möjligt och vi vill bidra till att skapa träningsglädje hos dig. Vi erbjuder klasser i fitnessboxning, crosstraining, yoga, kickboxning och brasiliansk jiu-jutsu. Alla ska kunna finna sin träningsglädje hos oss, oavsett om det är på våra pass eller ute på gymmet. Hoppas vi ses snart, önskar Vi på HITIO Gym Trollbäcken!
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post yvonne.melin@live.se
FaR-ansvarig Telefon 0500-50 57 05
Reception Bemannad
Receptionens öppettider Receptionen är bemannad vardagar 11.00-19.00 och lördagar 10.00-16.00!
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 150
Ordinarie kostnad per månad (kr) 599,499,399
FaR-erbjudande Vi erbjuder fri konsultation till dig med FaR, för att ge den bästa starten för din träning och kunna finna vad som passar just dig. Vi erbjuder även 10% rabatt på månadskort, och 20% på medlemskapet vid köp av ett årskort.
Hitio Gym Trollbäcken - Gym