Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Yogobe - Yoga Online

Skapad av
Yogobe AB (3)
Arrangörsinformation: På Yogobe erbjuder vi vägledning och videor online inom yoga, träning och hälsa. Våra klasser och program är framtagna med ledande experter och inkluderar certifierade yogalärare, psykologer, sjukgymnaster, naprapater, fysioterapeuter, personliga tränare, meditations- och mindfulnesslärare. Vår vision är att alla ska ha tillgång till enkla verktyg för hållbar hälsa - såväl fysisk som mental och själslig. Yogobe är en prenumerationstjänst och ett medlemskap ger obegränsad tillgång till vårt videobibliotek med över 2000 videos och fler än 45 olika träningsprogram. Vi vill vara ett stöd för att din träning i vardagen. Våra digitala klasser är allt från 10-90 minuter och gör det lättare att komma igång och skapa en välfungerande rutin. Vår verksamhet är väl anpassad för att tillåta människor fortsätta ta hand om sin hälsa även om man av olika anledningar inte vill gå till gym eller studio. Särskilt när COVID-19 fortfarande är en del av vår vardag. Genom digital träning och yoga kan man utföra aktiviteten hemma i en trygg och smittsäker miljö – alltid med behov i sina egna förutsättningar.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: agnes@yogobe.com
FaR-ansvarig Telefon: 0707365505
Reception: Finns ingen
Receptionens öppettider: Digital tjänst, alltså ingen fysisk reception. Du når oss alltid på vår support på info@yogobe.com där vi svarar inom 24h på vardagar.
Ordinarie kostnad per månad (kr): 189
Ordinarie kostnad per termin (kr): 499
Ordinarie kostnad per år (kr): 1899
FaR-erbjudande: 2 månader gratis medlemskap på Yogobe.com. Ingen bindningstid.

Beskrivning

Välkommen till Yogobe! Vi är störst i Norden inom yoga, meditation, träning och hälsa online.

Tillsammans med ledande instruktörer och experter guidar vi dig genom klasser och träningsprogram som möter just dina behov i vardagen.

Vi har ett brett utbud både för dig som vill komma igång med träning och yoga och för dig som är aktiv regelbundet och vill fylla på med inspiration och kunskap. Alltid på dina egna villkor!

Vill du få hjälp med att komma igång? Spana in denna specialframtagna program:
- Nybörjare: Yoga och träning
- Kom igång med träningen
- 12 veckors stressprogram

Genom FaR erbjuder vi dig 2 månader gratis och du får då obegränsad tillgång till hela vårt videobiblioteket med över 2000 klasser inom yoga, meditation, andning och funktionell träning. Läs mer på yogobe.com.

Så kommer du igång:
- Gå till www.Yogobe.com/FaR
- Skapa ett gratis prova-på konto
- Skicka en bild/kopia av ditt FaR-recept (från samma mailadress som du skapade ditt konto) till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så förlänger vi din prova-på period till totalt 60 dagar

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullator, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Arabiska, Engelska, Finska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 6-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitetsform Ledarledd

Område

--Stockholm

Film