Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Nynäshamn - Spin Soft

Skapad av
Friskis & Svettis Nynäshamn (22)
Arrangörsinformation: Välkomna till Friskis&Svettis Nynäshamn! Friskis&Svettis drivs av en enkel grundidé - att det ska vara lustfullt att träna. Hos oss är alla välkomna att träna efter sina egna förutsättningar och uppsatta mål. Det finns ramp vid entrén och stora utrymmen i korridorer och övriga lokaler. Det finns ramp, en enskild dusch och duschstol på både herrarnas och damernas omklädningsrum. Vi har också tre handikappstoaletter, en i vardera omklädningsrum samt en utanför damernas. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne@nynashamn.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-52012020
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: se hemsidan: http://friskissvettis.se/nynashamn
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 110
Ordinarie kostnad per månad (kr): 800
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2100
Ordinarie kostnad per år (kr): 3400
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 990
FaR-erbjudande: FaR-kort, gäller 3 mån, inkl 1 gyminstruktion 800 kr. Medlemskort tillkommer (150 kr per kalenderår ) FaR-kortet går att förnya en gång per person och år, förutsatt att receptet gäller.

Beskrivning

På Spin soft får du ostressad konditionsträning utan konstigheter. Perfekt för dig som är ny, vill komma igång med träningen eller för dig som vill ha återhämtning efter tuffa träningsutmaningar.

Passupplägget är samma som på Spin distans, men intensiteten är lägre. Ledaren guidar extra tydligt genom passet och vi sitter på cykeln i stället för att stå i större utsträckning än på Spin distans.

På Spin soft bildar musikens olika karaktärer ett ”landskap” av mjuka uppförsbackar, snabbare passager och sköna raksträckor. Ledaren guidar dig genom passet, men du bestämmer hur lätt eller utmanande det blir för dig.

Känslan är avspänd och peppig genom passet, ofta med dämpad belysning. En chans att träna dig skönt svettig på dina villkor. Passet är 55 min

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nynäshamn
Telivägen 16, 149 41