Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Marikas Dans och Modestudio – Marikas Flow-Dance Experience

Skapad av
Marikas Dansstudio och Modestudio AB (5)
Arrangörsinformation: Marikas Dans och Modestudio AB är beläget i centrala Stockholm med närhet till buss, pendeltåg och tunnelbana (Odenplan). Våra lektioner hålls av professionella danslärare i fräscha lokaler med god belysning och takfönster i varje danssal. Det finns tillgång till omklädningsrum, dusch, mikro och kyl. I det gemensamma utrymmet kan det mellan lektionerna vistas en hel del andra kursdeltagare i olika åldrar. Ljudnivån kan stundvis uppfattas som något hög. Det finns ej tillgång till hiss/ramp för att beträda lokalen.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.marikas.se
FaR-ansvarig E-post: marika@marikas.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-7255285
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: 15:00–19:00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 200
Ordinarie kostnad per månad (kr): 1000
Ordinarie kostnad per termin (kr): 3050
Ordinarie kostnad per år (kr): 5900
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 2000
FaR-erbjudande: Marikas Dansstudio erbjuder ett personligt första samtal och även uppföljningssamtal utan kostnad för att vägleda dig till en lämplig aktivitet. Du som har fått FaR är välkommen att boka tid med vår FaR ledare. Med FaR får du alltid prova på en lektion utan kostnad innan du väljer en kurs, och vi erbjuder även 10% rabatt på den kurs du anmäler dig till.

Beskrivning

Marikas Flow - Dance Experience är ett danspass där du som styr dina rörelser. Tanken, fantasin och lusten släpper lös glädjen i dansen. Dina fördelar: -Enkelt att följa-du rör dig på ditt sätt -Få bort spänningar-Du dansar utan prestation, och utan koreografi, vilket hjälper dig att slappna av. -Fria rörelser- Det är skönt och behagligt att bara följa kroppens impulser och röra dig helt fritt med musiken. -Delad närvaro- Du dansar i grupp, men din uppmärksamhet är riktad inåt. Ett lekande och läkande sätt för kropp och själ att mötas på. -Få bättre kontroll över dina känslor- Om det dyker upp känslor, tankar eller kroppsförnimmelser under dansen, så iaktar du dem bara och fortsätter att dansa. Det är roligt att dansa - det frigör livsglädje och energi. Inga förkunskaper krävs.
Alla ledare är utbildade och diplomerade av Frigörande Dans Akademin.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Norrmalm, --Stockholm
Döbelnsgatan 56, 113 52 Stockholm