Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Stockholms Medicinska Yogaklinik Yogaland - Yinyoga

Skapad av
Stockholms Medicinska Yogaklinik - Yogaland (8)
Arrangörsinformation: Välkommen till Stockholms Medicinska Yogaklinik! Vi hjälper dig som fått FaR att hitta den aktivitet som passar dig bäst. Certifierad FaR-arrangör för vuxen, barn och ungdom. Medicinsk Yogaterapeut och livscoach. Vi är ett utbildningscenter för instruktörer och yogalärare i Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga och Mindfulness. Vi både följer och driver forskning på yogans effekter. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
Hemsida: www.yogaland.se
FaR-ansvarig E-post: tomas@yogaland.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-8432780
FaR-erbjudande: - Kostnadsfritt FaR-samtal. - Kostnadsfri Prova på. - 20 % rabatt på ordinarie kurs. - Yoga i grupp eller enskilt. - Vi erbjuder medicinsk yogaterapi.

Beskrivning

Vila dig i form med yinyoga! I yinyogan, som har sitt ursprung i kinesisk medicin, ligger fokus på kroppens yin-delar såsom skelett, bindväv, leder, inre organ och de så kallade meridianerna. Den brukar ibland likställas med akupunktur, men istället för nålar så används olika positioner.

Yinyogan låter dina muskler slappna av helt. Du stannar i varje ställning 2-5 minuter och praktiserar samtidigt medveten närvaro. Vi slappnar av, låter gravitationen göra jobbet och kommer på så sätt mycket djupare (så kallad passiv stretch). Yinyoga passar alla människor och kroppar. Denna yoga öppnar sakta upp stela höfter, baksidor av ben och vader som blir smidigare och mer elastiska.
Instruktör: Pernilla Löfgren

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Hässelby-Vällingby, --Stockholm
Vällingbyvägen 115, 16263