Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Nynäshamn - HIT

Skapad av
Friskis & Svettis Nynäshamn (22)
Arrangörsinformation: Välkomna till Friskis&Svettis Nynäshamn! Friskis&Svettis drivs av en enkel grundidé - att det ska vara lustfullt att träna. Hos oss är alla välkomna att träna efter sina egna förutsättningar och uppsatta mål. Det finns ramp vid entrén och stora utrymmen i korridorer och övriga lokaler. Det finns ramp, en enskild dusch och duschstol på både herrarnas och damernas omklädningsrum. Vi har också tre handikappstoaletter, en i vardera omklädningsrum samt en utanför damernas. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne@nynashamn.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-52012020
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: se hemsidan: http://friskissvettis.se/nynashamn
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 110
Ordinarie kostnad per månad (kr): 800
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2100
Ordinarie kostnad per år (kr): 3400
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 990
FaR-erbjudande: FaR-kort, gäller 3 mån, inkl 1 gyminstruktion 800 kr. Medlemskort tillkommer (150 kr per kalenderår ) FaR-kortet går att förnya en gång per person och år, förutsatt att receptet gäller.

Beskrivning

HIT står för högintensiv träning och är F&S absolut hårdaste pass. HIT har en atletisk inriktning och vi tränar moment hämtade från klassisk fysträning, styrke, konditionsträning och intervallpass. Vi utmanar styrka, kondition och rörlighet i intervaller med hög belastning med redskap som skivstänger, kettlebells och hopphäckar. På HIT når vi höjden av det möjliga, på gränsen till det omöjliga! Bra att tänka på HIT utmanar din teknik, styrka, kondition, rörlighet och totala maxkapacitet. Passet ställer höga krav på din stabilitet i bål, knän, skuldror och axlar. Du ökar träningseffekten och minskar skaderisken av HIT om du är vältränad, teknikvan och utvilad. Du ansvarar själv för att vara i tillräckligt god form för passet.

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nynäshamn
Telivägen 16, 14941