Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friska Nacka - leta besökspunkter runt om i kommunen

Skapad av
Friska Nacka (1)
Arrangörsinformation: Friska Nacka erbjuder friskvård i en kombination av motion, kultur- och naturupplevelse samt upptäckarglädje -- med vinstchanser. Leta besökspunkter runt om i kommunen. Registrera på vår hemsida för att kunna vinna presentkort på restaurangmåltider, friluftsutrustning mm.
Certifierad: Ja
Hemsida: friskanacka.se
FaR-ansvarig E-post: tomas@bergenfeldt.se
FaR-ansvarig Telefon: 0705561631
Reception: Finns ingen
FaR-erbjudande: Hämta kostnadsfri karta på Dieselverkstan i Sickla eller på flera andra ställen i kommunen.

Beskrivning

Friska Nacka erbjuder friskvård i en kombination av motion, kultur- och naturupplevelse samt upptäckarglädje -- med vinstchanser. Leta besökspunkter runt om i kommunen. Registrera på www.friskanacka.se för att kunna vinna presentkort på restaurangmåltider, friluftsutrustning mm.
Du kan hämta en gratiskarta i bland annat Dieselverkstan i Sickla, biblioteken i Orminge, Älta och Fisksätra samt hos Skarpnäcks stadsdelsförvaltning Björkhagen.

UPPLÄGG
I Friska Nacka kan alla leta besökspunkter runt om i kända och mindre kända delar av Nacka kommun. Få motion samtidigt som du hittar nya berikande platser. Skapa ett konto på hemsidan. Ge dig ut och hitta koderna vid besökspunkterna som du sedan registrerar online.

KARTAN OCH BESÖKSPUNKTER
På kartan finns 55 besökspunkter med olika svårighetsgrader. Med hjälp av kartan tar du dig fram till respektive plats. Vill du fortsätta besöka nya platser kan du mot en mindre avgift beställa tre ytterligare kartor med 60 punkter till.

STOLPBESKRIVNING
På kartan är besökspunkterna markerade med ett ordningsnummer och en ring. I terrängen är de markerade med en aluminiumstolpe, upp till 1 meter hög. Alla stolpar har en FriskaNacka-dekal, nummer och en bokstavskod. Skriv upp eller använd QR-koden. Läs beskrivningen noga och titta dig omkring. På de flesta besökspunkterna finns vid registreringen på hemsidan intressant information om just den platsen.
Stolparna står ute från slutet av april till 1 december.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ej ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Familj
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nacka
Marcusplatsen 17, 13154