Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Sandsborgsbadet- Vattengympa för dig som har funktionsnedsättning kurs

Skapad av
Sandsborgsbadet (7)
Arrangörsinformation: Sandsborgsbadet är en av Stockholm stads 14 simhallar med FaR- utbildad personal. Vi erbjuder simning, vattengympa, styrketräning och kurser. Håll utkik efter våra * märkta gruppträningspass som är på kom i gång-nivå och lämpliga för dig med FaR. Det finns också vattengympakurser och simskolor för alla åldrar. Bassängens temperatur är ca 30 grader. Tillgänglighetsinformation: Vårt gym är en anpassat gym för dig som har funktionsnedsättning. Flera av våra gymmaskiner är flexibla och en rullstol kommer intill. Vi har även en armcykel i gymmet. Det finns duschsstolar samt lift ner i bassängen. Ledarhundar är välkomna.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: hanna.jonsson@stockholm.se
FaR-ansvarig Telefon: 0739-629191
Reception: Bemannad
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 120
Ordinarie kostnad per år (kr): 3700
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1000
FaR-erbjudande: Vi erbjuder ett första personligt samtal samt uppföljningssamtal utan kostnad och vägleder dig till lämplig aktivitet. Du som har fått FaR är välkommen att boka tid i simhallen. Med FaR får du reducerat pris för bad, gym och gruppträning. Du som är folkbokförd i Stockholms stad har även samma rabatt på kurser och simskola.

Beskrivning

Skonsam och effektiv styrke- och konditionsträning i vatten. Vi anpassar tempot och övningarna efter dina behov. Vi tränar med vatten i axelhöjd.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullator, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Enskede-Årsta-Vantör, --Stockholm
Dalens Allé 10, 12131 Enskededalen