Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Sandsborgsbadet - Simning

Skapad av
Sandsborgsbadet (4)
Arrangörsinformation: Med anledning av coronaviruset håller simhallar och gym fortsatt stängt för allmänheten. Vi håller endast öppet för simskola och för dig med fysisk aktivitet på recept, FaR. Mer information hittar du på vår webbplats: https://motionera.stockholm/trana-gymma-simma/fysisk-aktivitet-pa-recept-far/ Sandsborgsbadet är en av Stockholm stads 14 sim- och idrottshallar med FaR- utbildad personal. Vi erbjuder simning,simskola, vattengympa, styrketräning, motionskurser. Håll utkik efter våra stjärnmärkta gruppträningspass (markerade med *) som innehåller enkla rörelser med anpassat utlärningstempo och grundläggande teknik. Bassängens temperatur är ca 30 grader. Tillgänglighetsinformation: Vårt gym är anpassat för dig som har funktionsvariation. Flera av våra gymmaskiner är anpassade. Du har till exempel möjlighet att sitta kvar i din rullstol och träna. Vi har även en armcykel. Det finns duschsängar/stolar samt lyft ned till bassängen. Vi har flexomklädningsrum för besökare med ledsagare/assistent av motsatt kön. Vi har förvaring av ledarhund. För mer information kontakta receptionen.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: jenny.osth@stockholm.se
FaR-ansvarig Telefon: 0739-629191
Reception: Bemannad
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 120
Ordinarie kostnad per år (kr): 3700
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 900
FaR-erbjudande: Vi erbjuder ett första personligt samtal samt uppföljningssamtal utan kostnad och vägleder dig till lämplig aktivitet. Du som har fått FaR är välkommen att boka tid i simhallen. Med FaR får du reducerat pris för bad, gym och gruppträning. Du som är folkbokförd i Stockholms stad har även rabatt på kurser och simskola.

Beskrivning

Vi har en 25-metersbassäng med ca 30° C i vattnet. Djupet i bassängen är 0,7-1,4 meter.
Du som är under 12 år får bada i sällskap av en vuxen.
Onsdag 20:00-21:00 är det simning till lugn musik, endast öppet för vuxna.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Rörlighet
Aktivitetsform Ej ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullstol, Rullator, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Enskede-Årsta-Vantör, --Stockholm
Dalens allé 10 , 12131