Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Blue Zense Yoga & Träning - Medicinsk Träning / Personlig Träning Online

Skapad av
Blue Zense Yoga & Träning (3)
Arrangörsinformation: Blue Zense Yoga & Träning erbjuder träning och yoga i olika former både som individuell PT och för grupper av olika storlek. Vi är bland annat specialiserade på personlig träning, medicinsk träning, skivstångsträning för rehabilitering och prestation, medicinsk yoga, mindfulness, mental träning, kostrådgivning samt träning och annan fysisk aktivitet på recept. Sommartid erbjuder vi även aktiviteter på vattnet med Stand Up Paddleboard som bas för verksamheten (SUP Paddling, SUP Yoga, SUP Fys). Alla uppdrag individanpassas utifrån förutsättningar och behov. Varmt välkommen att höra av dig med en förfrågan!
Certifierad: Ja
Hemsida: bluezense.se
FaR-ansvarig E-post: helena.starkenberg@bluezense.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-6441248
Reception: Finns ingen
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 890
FaR-erbjudande: Vi erbjuder en kostnadsfri konsultation om 30 min samt ett förlängt första PT-tillfälle (75 min istället för 55 min till priset av 890 kr). Dessutom 20% rabatt på samtliga PT-paket (utöver ordinarie paketrabatt).

Beskrivning

Personlig Träning Online! PT sker via Zoom där vi både hör och ser varandra samt läggs upp på motsvarande sätt som ett PT-pass på gymmet - nästan som att genomföra PT fysiskt på plats. Bra alternativ för dig som föredrar att träna hemma. PT-passet anpassas helt utifrån dina förutsättningar och behov vilket stäms av vid en inledande kostnadsfri konsultation.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitetsform Ledarledd

Område

Haninge