Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Stockholms Medicinska Yogaklinik Yogaland - Yoga med klangresa - Mediyoga

Skapad av
Stockholms Medicinska Yogaklinik - Yogaland (8)
Arrangörsinformation: Välkommen till Stockholms Medicinska Yogaklinik! Vi hjälper dig som fått FaR att hitta den aktivitet som passar dig bäst. Certifierad FaR-arrangör för vuxen, barn och ungdom. Medicinsk Yogaterapeut och livscoach. Vi är ett utbildningscenter för instruktörer och yogalärare i Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga och Mindfulness. Vi både följer och driver forskning på yogans effekter. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
Hemsida: www.yogaland.se
FaR-ansvarig E-post: tomas@yogaland.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-8432780
FaR-erbjudande: - Kostnadsfritt FaR-samtal. - Kostnadsfri Prova på. - 20 % rabatt på ordinarie kurs. - Yoga i grupp eller enskilt. - Vi erbjuder medicinsk yogaterapi.

Beskrivning

Mjuk och skön Medicinsk Yoga - Mediyoga med klangmeditation.
Vår skönaste yogakurs för livsnjutare som vill komma ner ordentligt i varv. Vi börjar passen med mjuk yoga i en halvtimme och efter att ha fått sträcka och töja på kroppen, bäddar du in dig för en halvtimmes klangresa, som ger riktigt djup avslappning och helar hela systemet.

Ljudets effekt påverkar hela systemet och de underbara akustiska instrumenten spelas i helande syfte. Klangresor, klangterapi och gongbad används ofta på kontinenten men är än så länge relativt ovanliga i Sverige.

Tomas Sandehorn som håller kursen utbildar yogainstruktörer och yogalärare i kundaliniyoga och Medicinsk Yoga vid Kundaliniyoga Akademin och instruerar i att använda klanginstrument och gong.
Lärare: Tomas Sandehorn

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Hässelby-Vällingby, --Stockholm
Vällingbyvägen 115, 16263