region stockholmlogo xsmall

Get2Gether - Promenad med getter

Beskrivning

Promenader med getter: Get2Gether erbjuder rörelseaktivitet genom vistelse i naturen i samspel med våra fantastiska getter. I mötet med getter vittnar många av våra medlemmar om ökat välbefinnande. Med målet att besöka getterna och följa med på vallningspromenader skapas en anledning att ta sig ut i naturen. Våra utbildade ledare hjälper dig att sätta upp en plan för ökad fysisk aktivitet och stöttar dig att komma i rörelse, finna motivation och rutiner i vardagen. Det blir aldrig tråkigt med getter!

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Familj, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Lidingö
Skapad av
Get2Gether (2)
Arrangörsinformation Föreningen Get2Gether drivs med syfte att möjliggöra möten mellan djur och människor samt skapa välmående genom vistelse och rörelseaktiviteter i naturen. Vi har vår hemvist på Lidingö men arrangerar getyoga både på Lidingö och i Upplands Väsby under sommaren.Våra getter är mycket tama och tillgivna och bjuder på positiva upplevelser genom allt från taktil beröring till ökad rörelseaktivitet.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post kadiliis.reemets@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon 076-2979011
Reception Finns ingen
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 200
Ordinarie kostnad per månad (kr) 800
Ordinarie kostnad per termin (kr) 1600
Ordinarie kostnad per år (kr) 3200
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 1500
FaR-erbjudande 1350 för ett klippkort för 10 ggr.