Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Nynäshamn - Gym

Skapad av
Friskis & Svettis Nynäshamn (22)
Arrangörsinformation: Välkomna till Friskis&Svettis Nynäshamn! Friskis&Svettis drivs av en enkel grundidé - att det ska vara lustfullt att träna. Hos oss är alla välkomna att träna efter sina egna förutsättningar och uppsatta mål. Det finns ramp vid entrén och stora utrymmen i korridorer och övriga lokaler. Det finns ramp, en enskild dusch och duschstol på både herrarnas och damernas omklädningsrum. Vi har också tre handikappstoaletter, en i vardera omklädningsrum samt en utanför damernas. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne@nynashamn.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-52012020
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: se hemsidan: http://friskissvettis.se/nynashamn
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 110
Ordinarie kostnad per månad (kr): 800
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2100
Ordinarie kostnad per år (kr): 3400
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 990
FaR-erbjudande: FaR-kort, gäller 3 mån, inkl 1 gyminstruktion 800 kr. Medlemskort tillkommer (150 kr per kalenderår ) FaR-kortet går att förnya en gång per person och år, förutsatt att receptet gäller.

Beskrivning

Låt dig inspireras i stunden och sätt ihop ett kreativt pass utifrån vad du är sugen på just idag. Eller träna systematiskt efter ett program, kanske med ett bestämt mål i sikte. I gymmet är det du som bestämmer.

För dig som verkligen vill nörda ner dig i träningen finns allt du behöver i vårt gym. Du kan jobba tufft, tungt och komplext. Eller så har du ingen aning om vart du ska börja – och då hjälper vi dig förstås. Friskis gym har alla möjligheter att bli ditt andra hem.

Första gången? Välkommen! Hos oss kan du gymträna oavsett tidigare erfarenheter. Känns gymmet tråkigt, läskigt eller svårt? Vi försöker ha tränare på plats som hjälper dig att få en skön start.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka
Aktivitetsform Ej ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullstolsburen
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Nynäshamn
Telivägen 16, 14941