Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

FYSSforum Stockholm AB - Personlig träning

Skapad av
FYSSforum Stockholm AB (2)
Arrangörsinformation: Eftersom FYSSforums gruppträningsverksamhet riktar sig till seniorer och personer i olika riskgrupper, så är alla våra egna klasser inställda tills vidare pga Corona-pandemin, och vi utför endast individuella hembesök samt beställningsuppdrag. Vi följer noggrant utvecklingen av pandemin och Folkhälsomyndighetens rekommendationer, och uppdatering sker efterhand här på hemsidan, och löpande på vår Facebook-sida - följ oss gärna där! * FYSSforum är en fysioterapi- och friskvårdsmottagning med inriktning mot en hälsofrämjande och fysiskt aktiv livsstil. Aktiviteterna bedrivs i två olika lokaler på Södermalm (se respektive aktivitet för adress) och erbjuder träning anpassad för olika behov, i små grupper med personligt bemötande. Utbudet innefattar ledarledd gruppträning/gympa på kom-igång-nivå och lugna aktiviteter som StolYoga, Kroppskännedomsträning och Tai Chi. All gymnastik och träning leds av FaR-ledarcertifierad leg fysioterapeut. FYSSforum arrangerar även föreläsningar och utbildningar inom områdena fysisk aktivitet, viktreduktion, stresshantering, fallprevention mm och ger kurser i HLR, hjärt-lungräddning, och Första Hjälpen. Lokalerna är försedda med eller har tillgång till hjärtstartare. Vi är anslutna till Epassi/Min friskvård, ActiWay och Wellnet.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.fyssforum.se
FaR-ansvarig E-post: info@fyssforum.se
FaR-ansvarig Telefon: 0760-164182
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Receptionen på SAGA, Mariatorget 5: Måndag-Torsdag 06.30-22.00 Fredag 06.30-20.00 Lördag-Söndag 09.00-18.00 FYSSforums aktiviteter där ligger på fredagar. * Receptionen på Tellus Fritidscenter (Lignagatan 8) har f.n. stängt pga pandemin.
FaR-erbjudande: Med FaR erbjuder vi en gång gratis prova-på på valfri aktivitet. Gäller nya kunder, och vid ett tillfälle, kan ej kombineras med andra rabatter.

Beskrivning

Hembesök för anpassad personlig träning, inomhus eller ute. Tränare är legitimerad fysioterapeut med 35 år i yrket.
Hembesök kan göras över hela Stockholm med närförorter, samt i Tullinge.
Plats: i eget hem, i särskilt boende, på arbetsplats eller annan valfri plats, som t ex eget gym i bostadsrättsförening.
Pris 850 kr/besök. Rabatt om ni är flera!
Restidsersättning tillkommer med 500 kr/timme utanför Södermalm.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullstol, Rullator, Hörselnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Danska, Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

--Stockholm