True by You - Skogsbad i FaR-grupp

Beskrivning

Detta är för dig som vill uppleva skogsbad, rörelse i naturen och dess stärkande effekter i FaR-grupp. Vi träffas vid fem tillfällen med samma grupp i Törnskogen i Sollentuna (alternativt Görväln i Järfälla). Meddela ditt intresse i ett mail så startar gruppen när deltagarantal tillåter. Vi är en liten grupp och håller avstånd.

Skogsbad är en långsam vandring i naturen med inbjudningar som hjälper oss rikta vår uppmärksamhet, öppna våra sinnen och bli mer närvarande. Vi får möjlighet till återhämtning och naturkontakt. Att vistas i naturen på detta sätt visar sig stärka immunförsvar, sänka stressnivåerna och öka det allmäna välmåendet. Vi rör oss lugnt, slår oss ner och utforskar naturen.

Er guide, Susanna Bävertoft, är certifierad skogsbadsguide, utbildad vid Scandinavian Nature and Forest Therapy Institute och guidar med en beprövad metod. Titta gärna på filmen om skogsbad nedan.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Sollentuna
Skapad av
True by You (3)
Arrangörsinformation True by You fokuserar på välmående och återhämtning. Vi erbjuder friskvård i naturen genom skogsbad, både i öppna skogsbad samt för FaR-grupper. Skogsbadet kan beskrivas som en lugn naturvandring med aktiviteter som aktiverar våra sinnen, skapar närvaro och naturkontakt. Forskning visar att det minskar stressnivåer, stärker immunförsvar och ökar det allmänna välmåendet. Just nu erbjuder vi skogsbad i Sollentuna, Järfälla och Sundbyberg. ÖPPNA SKOGSBAD: Se kommande event på www.truebyyou.se/skogsbad. FAR-GRUPP: Är du intresserad av att delta i en FaR-grupp, 5 gånger med samma deltagare - skicka en intresseanmälan till susanna@truebyyou.se så startar en grupp när vi deltagarantalet tillåter. True by You drivs av Susanna Bävertoft. Hon är certifierad skogsbadsguide, stress- och avspänningspedagog samt coach.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post susanna@truebyyou.se
FaR-ansvarig Telefon 0709-861122
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 350
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 3000
FaR-erbjudande 50% på första tillfället, ordinarie skogsbad. Skogsbad för FaR-deltagare, 5 gånger - meddela intresse så startar grupp när underlaget är tillräckligt stort. 1500:-

Film