Eriksdalsbadet - Simskola för dig med lindrig funktionsnedsättning

Beskrivning

Simskola för dig med lindrig funktionsnedsättning som till exempel AST, rörelsebegränsning och/eller intellektuell funktionsnedsättning finns i flera av stadens simhallar. Simskolan är uppdelad i tre grupper beroende på hur gammal du är: 5–9 år, 10–15 år och vuxen (från 16 år). Vi tränar i en liten grupp och anpassar oss så långt som möjligt efter dina förutsättningar. Vi önskar att medföljare eller ledsagare är med och hjälper till vid träningen om behov finns, vilket är kostnadsfritt. Vi har fyra kursstarter per år i januari, mars, augusti och oktober. Kurserna går att boka cirka fyra månader före kursstart. Bokning med FaR görs i receptionen, gäller bara för dig som är folkbokförd i Stockholm. Ta med receptet och legitimation. För mer information om våra gruppindelningar besök webbplatsen: motionera.stockholm

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 6-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Hammarbyslussväg 20, 10642
Skapad av
Eriksdalsbadet (14)
Arrangörsinformation Eriksdalsbadet har ett flertal bassänger, ett stort gym, konditionspark samt gruppträning. Särskilda maskiner finns i både gym och konditionsparken för dej med särskilda behov. Bassängliftar finns.
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post annika.metsa@stockholm.se
FaR-ansvarig Telefon Nås via mail.Se ovan.
Reception Bemannad
Receptionens öppettider Måndag-Torsdag 06.00-21.00, Fredagar 06.00-20.00, Lördag 08.00-18.00 och Söndag 08.00-20.00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 160
Ordinarie kostnad per år (kr) 4600
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 900
FaR-erbjudande Vi erbjuder ett första personligt samtal samt uppföljningssamtal utan kostnad och vägleder till lämplig aktivitet. Du som har fått FaR är välkommen att lämna din mailadress i receptionen eller butiken så blir du kontaktad av FaR ansvarig. Med FaR får du reducerat pris på bad, gym och gruppträning. Priser hittar du på vår hemsida. Du som är folkbokförd i Stockholms stad har även rabatt på kurser och simskola.
Eriksdalsbadet - Simskola för dig med lindrig funktionsnedsättning