Stockholms Medicinska Yogaklinik Yogaland - Yoga mot stress Mediyoga

Skapad av
Stockholms Medicinska Yogaklinik - Yogaland (8)
Arrangörsinformation: Välkommen till Stockholms Medicinska Yogaklinik! Vi hjälper dig som fått FaR att hitta den aktivitet som passar dig bäst. Certifierad FaR-arrangör för vuxen, barn och ungdom. Medicinsk Yogaterapeut och livscoach. Vi är ett utbildningscenter för instruktörer och yogalärare i Medicinsk Yoga, Kundaliniyoga och Mindfulness. Vi både följer och driver forskning på yogans effekter. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
Hemsida: www.yogaland.se
FaR-ansvarig E-post: tomas@yogaland.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-8432780
FaR-erbjudande: - Kostnadsfritt FaR-samtal. - Kostnadsfri Prova på. - 20 % rabatt på ordinarie kurs. - Yoga i grupp eller enskilt. - Vi erbjuder medicinsk yogaterapi.

Beskrivning

Medicinsk Yoga - Mediyoga speciellt anpassad för dig med stress, oro eller nedstämdhet.

I dagens samhälle är stress, oro och nedstämdhet i det närmaste en folksjukdom. Här arbetar vi specifik med yogaövningar som snabbt och effektivt reducerar stress, minskar oro och nedstämdhet. Du uppmanas att under kursens gång träna hemma på egen hand för snabbare och kraftfullare effekt.

Baserad på forskningsstudie som utfördes våren 2011 hos Yogaland – Stockholms Medicinska Yogaklinik tillsammans med Hjälpmedelsinstitutet och Karlstad Universitet.

Tomas Sandehorn som drev forskningsprojektet och som håller kursen utbildar yogainstruktörer och yogalärare i kundaliniyoga och Medicinsk Yoga vid Kundaliniyoga Akademin.
Lärare: Tomas Sandehorn

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Hässelby-Vällingby, --Stockholm
Vällingbyvägen 115, 16263