Hitio Gym Trollbäcken - Yoga

Skapad av
HITIO Gym Trollbäcken (5)
Arrangörsinformation: Välkommen till HITIO Gym Trollbäcken! Vi är ett komplett träningscenter med ett fullt utrustat gym, generösa ytor och gruppklasser i både fitness och kampsport. Här arbetar fyra personliga tränare, fem instruktörer och totalt är vi elva personer. Allt för att kunna hjälpa dig med din träning på bästa möjliga sätt. Hos oss kan du träna själv, med en vän eller med hela familjen- varmt välkommen! Du som kund är det viktigaste för oss och vi arbetar kontinuerligt med att skapa en trygg och så välkomnande miljö som möjligt och vi vill bidra till att skapa träningsglädje hos dig. Vi erbjuder klasser i fitnessboxning, crosstraining, yoga, kickboxning och brasiliansk jiu-jutsu. Alla ska kunna finna sin träningsglädje hos oss, oavsett om det är på våra pass eller ute på gymmet. Hoppas vi ses snart, önskar Vi på HITIO Gym Trollbäcken!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: yvonne.melin@live.se
FaR-ansvarig Telefon: 0500-50 57 05
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Receptionen är bemannad vardagar 11.00-19.00 och lördagar 10.00-16.00!
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 150
Ordinarie kostnad per månad (kr): 599,499,399
FaR-erbjudande: Vi erbjuder fri konsultation till dig med FaR, för att ge den bästa starten för din träning och kunna finna vad som passar just dig. Vi erbjuder även 10% rabatt på månadskort, och 20% på medlemskapet vid köp av ett årskort.

Beskrivning

Välkommen till våra Yoga-klasser!
Vi erbjuder 3 olika typer av yoga: Kundilini yoga med Karolina Palmberg - Yogan är en mjuk och samtidigt kraftfull yogaform som ger snabb effekt samt innehåller mycket återhämtning både under passet och avslutas med en lång vila. Vi gör rörelser och styrkeövningar där vi använder andetaget och vår egen kropp som motvikt.

Hatha yoga med Harsha Awasthy

Virya yoga med Jenny, som är en utmanade yoga med olika positioner där vi får arbeta med våra muskler. Virya betyder kraft, energi och entusiasm! Mellan varven landar vi även i sinnet för att nå medveten närvaro som blir bryggan i att koppla kropp med själv och sinne.

Välkommen!

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Tyresö
Skogsängsvägen 54F, 13555