Forsgrenska badet - Gym

Skapad av
Forsgrenska badet (16)
Arrangörsinformation: Just nu råder restriktioner pga pandemin i våra simhallar en tid framöver. Det innebär att man måste förboka besök för simning och gym. Våra vattengympaklasser är inställda tillsvidare. Det blir fullbokat snabbt redan när vi öppnar på morgonen. Vecka 2-3 när simskolorna börjar blir det betydligt färre platser till bokning av simning. Gym och gruppträning berörs inte lika mycket. Men det är reducerade platser till 1 person på 10 kvadratmeter. Forsgrenska badet är en av Stockholms stads 14 simhallar med FaR-utbildad personal. Vi erbjuder simning, simskola, aktivitetskurser för barn och ungdomar, gym och olika former av gruppträning. Åldersgränsen för gym är 15 år. Om du är 11–14 år kan du träna på gymmet tillsammans med en vuxen besökare. Åldersgränsen för gruppträning är 12 år (Bodypump från 15 år). Se våra stjärnmärkta (*) gruppträningspass som innehåller enkla, skonsamma rörelser med anpassat utlärningstempo och grundläggande teknik. Vi har flexomklädningsrum för dig som vill byta om avskilt. Tillgänglighetsinformation: Vi har särskilda omklädningsrum för besökare med ledsagare/assistent av motsatt kön. Omklädningsrum och simhall ligger på samma plan (entréplan). Vi har WC-tillgängligt, duschstolar och i simhallen finns en mobil lyft. Vårt gym, på nedre plan, är anpassat för dig som har funktionsnedsättning (hiss, ramp och WC-tillgängligt samt anpassade styrketräningsmaskiner för dig med rullstol).
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: catharina.andersson@stockholm.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-508 403 20
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Måndag - Torsdag 06.30 - 21.00, Fredag 12.00 - 20.00, Lördag 09.00 - 16.00, Söndag 09.00 - 18.00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 120
Ordinarie kostnad per år (kr): 3700
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 900
FaR-erbjudande: Vi erbjuder ett inledande individuellt samtal samt uppföljningssamtal utan kostnad med FaR-utbildad personal. Få information och vägledning om t.ex. hur vårt aktivitetsutbud kan möta dina egna mål med träningen. Samtalen förbokas i receptionen. Med FaR får du reducerat pris på simning, gym och gruppträning. Priser hittar du på vår hemsida. Du som är folkbokförd i Stockholms stad får även reducerat pris på kurser och simskola.

Beskrivning

Vi erbjuder ett välutrustat gym på nedre plan. Här finns gymmaskiner, fria vikter, TRX och andra redskap samt flera olika konditionsmaskiner. Det finns omklädningsrum (utan bastu) i direkt anslutning till gymmet och gruppträningssalar. Tillgänglighetsinformation: Det finns hiss, ramp och WC-tillgängligt. Vi har anpassade styrketräningsmaskiner för dig i rullstol (latsdrag, rodd, bröst). Vid köp av halvårskort / årskort ingår en gyminstruktion utan kostnad. Ungdomar 12-14 år ska träna tillsammans med vuxen i gymmet.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ej ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullstol, Rullator
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Medborgarplatsen 6, 11826