Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

MakeMeMove - MÅ BRA TRÄNING ONLINE

Skapad av
MakeMeMove (9)
Arrangörsinformation: MakeMeMove - vi erbjuder dig individuell & gruppträning, coachning, gravid/mammaträning och dans för både stor som liten. Vi drivs av att få inspirera till rörelseglädje oavsett vem du är. Vi kan hälsa, träning och dans. Vi finns för dig och hjälper dig självklart att hitta den aktivitet som passar dig bäst. Barnverksamhet bedrivs i huvudsak i Rimbo och vuxenverksamhet i Skederid. Välkomna till oss!
Certifierad: Ja
Hemsida: makememove.nu/
FaR-ansvarig E-post: sara@makememove.nu
FaR-ansvarig Telefon: 0702058289
Reception: Finns ingen
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 150
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1290
FaR-erbjudande: För dig med FaR erbjuds reducerat pris på drop-in klasser och terminskort.

Beskrivning

MÅ BRA TRÄNING – ONLINE
Träna hos oss för din alldeles egna skull, ute eller online. Du väljer, som coach finns vi för dig oavsett din träningsbakgrund. Du satsar på din hälsa, träning och ditt mående. Vi sätter mål tillsammans och skapar bästa möjliga träning utifrån din kropp, ditt mål och dina behov. Tillsammans kan vi skapa en hållbar träning och ha dialog om att en livslång träningsstil. Prioritera dig själv, investera i din träning för att få må bra. Alla kan träna, tid finns och vi hejar på dig.

När du tränar online behöver du boka din tid hos oss. Online träningen kan ske enskilt eller i grupp. Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. för mer information eller för att boka din träning.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitetsform Ledarledd

Område

Norrtälje
Rimbo/Skederid/Norrtälje, 76191