Anrica - Personlig Träning

Skapad av
Anrica (1)
Arrangörsinformation: Träningsverksamhet med helhetshälsa: träning, kost och livsstil. Anrica erbjuder coachning, personlig träning och kostrådgivning, för privatpersoner och företag. Träning blir oftast roligare om den utförs utifrån de egna förutsättningarna, med ett tydligt syfte och med specifika mål. Det är också då resultaten kommer. Hos Anrica är en grundförutsättning att alla våra tips och råd ska vara förankrade i beprövad vetenskap, samtidigt som de är anpassade efter individen i fråga. Därför är det en förutsättning för oss att alltid genomföra en grundkonsultation och fysiologiska tester på våra kunder innan vi upprättar en träningsplanering eller ger träningsråd. På så vis vet vi att kunden kommer kunna nå dit den vill. Och när våra kunder lyckas har vi lyckats. Varmt välkommen till oss!
Certifierad: Ja
Hemsida:
FaR-ansvarig E-post: erica.dareus@anrica.se
FaR-ansvarig Telefon: 073-0566707
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 800
FaR-erbjudande: Utifrån ditt FaR-recept diskuterar vi kostnad och träningsupplägg för dina individuella behov. Generellt 20% rabatt på ordinarie prislista.

Beskrivning

Anrica erbjuder personlig träning på dina villkor. Vi fokuserar på funktionell styrketräning med målet att din kropp ska fungera bättre i såväl vardag som ur ett helhetsperspektiv. Vi arbetar därför främst med kroppsviktsövningar och enklare vikter och redskap.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Ekerö
Mossvägen 32, 17838