Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

World Class Slussen - Cykel Puls

Skapad av
World Class (11)
Arrangörsinformation: Vår ambition är att erbjuda rolig och lättillgänglig träning av hög kvalité i Stockholm City. Vi tycker att alla ska kunna träna och vi strävar efter att underlätta för våra medlemmar så mycket som möjligt. Hos oss kan du vid bemannade tider ta en kaffe och hyra handduk. Ibland har vi temaveckor med olika prova-på aktiviteter. Varmt välkommen in till oss!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: bea.ahlperby@arenakoncernen.se
FaR-ansvarig Telefon: 073-384 41 64
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Mån-Tor: 07.30 – 20.00 Fredag: 07.30 – 18.00 Lördag: 09.30-15.30 Söndag: 12.00 – 18.00 (Slussens anläggning är obemannad i receptionen under söndagar)
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 170
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1395
FaR-erbjudande: För dig med recept har vi 3 månaders medlemskap för 957 kr. Du kan även betala månadsvis med 319 kr/mån. Du kan även köpa personlig träning till rabatterad pris. Ingen anslutningsavgift tillkommer.

Beskrivning

Cykel Puls eller Spinning som det även heter är en av de mest effektiva gruppträningsformer som finns, både när det gäller fettförbränning och förbättring av din kondition. Cykling är tom effektivare än löpträning. Medd rätt teknik på cykeln är cykling även extremt skonsamt. Du slipper slitage på knäleder och höfter då kroppen arbetar mjukt och kontrollerat vilket underlättar för dig som inte kan gå/springa pga smärta i dessa leder. Våra duktiga instruktörer guidar dig i allt från rätt inställning av cykeln till positioner och teknik. Passar alla. Många tror att man måste vara vältränad för att orka vara med på en cykelklass, men så är det inte. Du bestämmer själv hur tungt du kör och som deltagare får du alternativ så att du kan jobba efter egen kapacitet, dagsform och ditt eget mål. Vi erbjuder klasser som har lite olika längd. Välj det som passar dig bäst. Gillar du att köra konditionsträning med styrka kan du ofta kombinera någon annan klass tillsammans med din cykelklass eller egen styrketräningföre eller efter passet.

Specifika detaljer

Intensitet Hög
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Hornsgatan 16, 11820