Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Puls & Träning Täby kyrkby - Cykel

Skapad av
Puls & Träning Täby Kyrkby (2)
Arrangörsinformation: Vi vet att om träningen finns nära så är chanserna att du kommer i gång mycket större! Dessutom har vi öppet alla dagar klockan 05–23. Eftersom våra gym har en begränsad yta väljer vi att fylla dem med träning! Vi har därför ingen reception med personal, istället använder vi ytan så effektivt som möjligt, utan att det blir för trångt. Alla som arbetar på våra anläggningar (gymvärdar, instruktörer och personliga tränare) är där för din skull och kan svara på frågor och hjälpa till. Hos oss är det alltid rent och fräscht, sällan kö till utrustningen och en skön atmosfär där alla passar in.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: info@pulsochtraning.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-549 00 600
Reception: Ej bemannad
FaR-erbjudande: På Puls & Träning får du som blivit ordinerad Fysisk aktivitet på recept, FaR®, reducerat pris på din träning. Din rabatt: 50 kr/månad på alla gymkort och 50% på inträdesavgiften (ord. pris 400 kr). Du får även 25% rabatt på 1 eller 3 PT-tillfällen. Rabatten gäller på alla våra gym och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller endast dig som inte haft ett aktivt medlemskap senaste 6 månaderna. Läs mer: www.pulsochtraning.se/far/

Beskrivning

Ett konditionspass som utförs på våra spinningcyklar. Du får möjligheten att utmana såväl din kondition som viljestyrka. Du kommer under passet bli coachad av instruktören, med bland annat instruktioner om positioner på cykeln och vilken intensitet du ska hålla för att du ska få den bästa tänkbara träningen. Du tränar helt efter din egen förmåga.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Täby
Midgårdsvägen 4, 18774

Film