Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Friskis&Svettis Lidingö - Spinning

Skapad av
Friskis & Svettis Lidingö (10)
Arrangörsinformation: Friskis&Svettis Lidingö startade 1982 och är en ideell allmännyttig idrottsförening som erbjuder rörelseglädje och tillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Vi är anslutna till Riksidrottsförbundet och Svenska Friidrottsförbundet. Vårt främsta mål är att få så många som möjligt att röra på sig. Det gör vi genom att visa hur du på ett bra och lättsamt sätt kan nå styrka, kondition och rörlighet. Du har själv ansvar för din kropp och din träning. Det enda sättet att nå resultat är kontinuitet i träningen.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: lena.akke@lidingo.friskissvettis.se
FaR-ansvarig Telefon: 0704366615
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Måndag-Torsdag 07:00-22:00 Fredag 07:00-19:00 Lördag 09:00-16:00 Söndag 09:00-18:00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 150
Ordinarie kostnad per månad (kr): 595
Ordinarie kostnad per termin (kr): 2895
Ordinarie kostnad per år (kr): 3895
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1275
FaR-erbjudande: För dig som fått träning på recept erbjuder F&S Lidingö ett skräddarsydd träningskort där anpassade aktiviteter ingår. En träff med utbildad FaRledare ingår när du kommer till oss. Pris 800 kr + medlemskap 150 kr/kalenderår. Gäller tre månader från inköpsdatum. Visa upp FaR-recept + leg. Recept Kontakta närmaste vårdcentral/husläkare för att få träning på recept. Aktiviteter som ordineras på recept och bedrivs utanför sjukvården ingår inte i högkostnadsskyddet för sjukvård. . .

Beskrivning

Spinning är ett suveränt sätt att träna kondition som passar dig som verkligen gillar en utmaning. Stämning, suggestiv musik och en drivande ledare får dig att orka mer. Upplägget är säkert, skonsamt och lättillgängligt och passar även dig som vill få vägledning i din träning. Du tränar på bekväma och stabila spinningcyklar som enkelt kan ställas in för att passa dig. Alla cyklar är utrustade med SPD-pedaler för dig som har sådana skor. Du behöver vattenflaska och handduk. Ett spinningpass är 55 min, varav 45 min cykling, om inget annat anges.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Lidingö
Stockholmsvägen 70 , 18142