Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

YOME - MediYoga personlig träning online

Skapad av
YOME (2)
Arrangörsinformation: YOME erbjuder MediYoga, hathayoga, röstyoga och kartläggande samtal för individuellt anpassade yogalektioner online. Alla tjänster erbjuds med videomöte där du enkelt kan "träffa mig" i din dator eller mobiltelefon. Jag hjälper dig med det tekniska om du behöver stöd för detta. Jag har ett stort intresse och en gedigen kunskap om kroppen, rörelse och hälsa genom mina utbildningar i MediYoga, hathayoga och som legitimerad logoped i den svenska sjukvården. Dessa kunskaper tillsammans med min FaR-certifiering ger mig möjlighet att ta hand om och individanpassa träningen för just dig. Varmt välkommen att kontakta mig för mer information.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: emelia.hedvall@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon: 070-5455557
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 200
FaR-erbjudande: 20% rabatt på alla priser samt 45 minuter personlig rådgivning kostnadsfritt.

Beskrivning

Mjuk och skonsam MediYogaträning i entimmespass online som kan utföras sittande på stol eller sittande/liggande på golv eller i säng. Mediyoga är en svensk yogaform med starkt bevisad effekt på en rad sjukdomar såsom högt blodtryck, psykisk ohälsa, stress, oro och ångest, smärttillstånd, migrän mfl. Alla certifierade MediYogalärare har medicins grundkompetens och övningarna är framtagna för att kunna fungera vid olika slags funktionsnedsättningar. Inga förkunskaper behövs och alternativa övningar erbjuds alltid vid direktsända klasser för att alla ska kunna delta efter egen förmåga.

YOME erbjuder följande former av personlig träning online:
1. Videopass eller ljudfiler som kan följas hemma när som helst
2. Direktsända pass med onlinevideotjänsten zoom där du kan följa passen på din dator eller telefon.

Både förinspelade pass och direktsända enstaka lektioner eller hela kurser kan individanpassas för den som önskar detta.
Om du önskar personligt anpassade yogapass eller egna lektioner live med videomöte bokas först ett 45-minuters videosamtal för att kartlägga dina behov. Detta kartläggandesamtal är kostnadsfritt för dig med FAR vid bokning och betalning av minst fyra yogapass men kostar annars som ett vanligt yogapass.

När en allmän videokurs med Mediyogapass schemaläggs kommer information att läggas på YOMEs hemsida som ännu är under uppbyggnad.
Varmt välkomna att kontakta mig för mer information!

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Flerfunktionsnedsättning, Rullstol, Rullator, Hörselnedsättning, Intellektuell funktionsnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Aktivitet på olika språk Engelska, Svenska, Tyska,
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitetsform Ledarledd

Område

--Stockholm