Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Folkhälsobolaget - Funktionell träning

Skapad av
Folkhälsobolaget i Spånga (2)
Arrangörsinformation: FOLKHÄLSOBOLAGET erbjuder tjänster inom: - personlig träning - kostrådgivning - coaching - beteendeförändringar. Vi vänder oss till dig som fått fysisk aktivitet på recept i syfte att antingen förebygga eller symptomåtgärda fysisk eller psykisk ohälsa. Vi hjälper dig som vill och behöver: - göra en livsstilsförändring, - komma igång med träning - behöver kostråd för att skapa nya matvanor - förebygga sjukdomar och skador Det är vår ambition att ALLA som anlitar FOLKHÄLSOBOLAGET ska få med sig kunskap för livet. Att förändra en livsstil, att skapa nya vanor som blir något bestående, att bryta beteenden är inget man gör över en natt. Vi lägger därför mycket stor vikt och fokus på att utbilda dig som klient i de områden du anlitar oss i. Vi jobbar med helt individuellt anpassade upplägg. Vi gör helt enkelt det DU behöver göra för att nå dina mål. Det kan handla om att cykla till jobbet ihop, att ta power walks ihop, att träna på gymmet eller att planera dina veckoinköp ihop. Allt sker på dina villkor, utifrån dina behov. Vi samarbetar med olika gym i Stockholmsregionen. I övrigt är vi helt platsoberoende.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: susanne@folkhalsobolaget.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-7145080
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 890
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 8100
FaR-erbjudande: 15% rabatt på alla ordinarie priser

Beskrivning

Att jobba med funktionell styrka innebär en kombination av kondition, styrka, rörlighet och balans. Du använder både din egen kropp som motstånd men även lättare vikter och gummiband. Träningsformen passar alla åldrar, från förskolebarn till seniorer. Som personlig tränare anpassar jag träningsupplägg helt baserat på dina individuella förutsättningar och behov med träningen.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 16-19, Ungdom 20-25, Barn 7-9 år, Barn 10-12 år, Barn 13-15 år, Gravida, Nyblivna mammor

Område

Spånga-Tensta, --Stockholm
Värstagårdsvägen 4e, 16351