Equilibro Fitness - Personlig Träning

Skapad av
Equilibro Fitness (2)
Arrangörsinformation: Equilibro Fitness är ett företag som erbjuder personlig träning online eller i verkligheten. Vi är specialiserade på "medicinsk" träning, vilket innebär att vi är väl lämpade att ta hand om dig som har sjukdomar eller skador av vitt skilda slag - som dock ska vara färdigbehandlade av vården, eller att du har fått rekommendation från vården att träna. Detta kan ske "online" i hela Sverige, och lokalt "i verkligheten" på Mälaröarna, antingen utomhus eller hemma hos dig om det passar bättre. Självklart kan vi träna även dig som inte har några av dessa utmaningar utan kanske bara vill komma igång och må bättre! Vi kan även hjälpa dig med viktförändringar och omställning till ett mer hälsosamt liv på ett övergripande sätt.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: info@equilibro.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-2092522
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 699
Ordinarie kostnad per månad (kr): 1495
FaR-erbjudande: 10% rabatt på alla priser på hemsidan.

Beskrivning

Funktionell träning med Equilibro Fitness innebär att vi träffas ute eller hemma hos dig för att träna dig och din kropp så att den fungerar bra (bättre) ur ett helhetsperspektiv. Vi utgår från en analys av dagsläget och dina möjligheter att träna och skapar ett upplägg utifrån detta. Minimalt med redskap (ofta inga alls) kommer att behövas. Passen är normalt 60 minuter långa. Du kommer att få tillgång till träningsprogram (i vissa fall kostupplägg) genom verktyget Nutrition Data.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika kön Alla
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Barn 13-15 år, Familj, Gravida, Nyblivna mammor

Område

Ekerö
N/A, N/A