region stockholmlogo xsmall

Värmdö Yogacenter - Senioryoga

Beskrivning

Senioryoga bygger på Kundaliniyoga och är en lugn och skön klass som är anpassad för dig som är 65+. Passar även för dig som är nybörjare eller vill ha en lite lugnare klass. Det spelar ingen roll om du känner dig stel och ovig – du gör yogan utifrån dina egna förutsättningar och det går även bra att sitta på stol.

Enkla yogaövningar kombineras med andningstekniker som stärker muskulaturen och övar upp balansen. Vi hittar inre och yttre balans och välbefinnande med yoga och meditation. Klassen avslutas lugnt och skönt med vila och meditation.

Exempel på positiva effekter av Senioryoga:

- Hjälper dig att hitta balans i livet och i kroppen
- Förbättrar immunförsvaret
- Stärker kroppen och ökar flexibiliteten
- Förbättrar balansen
- Minskar oro
- Förbättrar sömnen

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullator, Hörselnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Värmdö
Odelbergsväg 9 A, 13440
Skapad av
Värmdö Yogacenter (4)
Arrangörsinformation Värmdö Yogacenter är ett personligt yogacenter i vacker miljö i en av Gustavsbergs Hamns äldsta byggnader. Här kan du stärka och balansera kropp & sinne och hitta ditt inre lugn. Hos oss är alla välkomna och vi har ett stort utbud av olika yogaklasser med kunniga och inspirerande lärare, för att alla ska kunna hitta något som passar. Vi erbjuder allt ifrån lugna klasser som Mediyoga, Yin yoga, Meditation, Mindfulness och Pranayama (andningsteknik) till mer dynamiska och fysiska klasser som t ex Hatha yoga, Soma Move och Kundaliniyoga. För dig som vill fördjupa dig lite mer i yogans värld arrangerar vi också olika kurser, workshops, retreats och utbildningar. Du kan även boka Yogaterapi, Gong Healing, personlig yogaträning (PT-yoga) samt Företagsyoga hos oss. Varmt välkommen!
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post helene@varmdoyogacenter.se
FaR-ansvarig Telefon 0731-818183
Reception Ej bemannad
Receptionens öppettider 15 min innan schemalagda klasser samt enligt överenskommelse. Vissa tider mer bemannat, som måndag-torsdag kvällar. Vi nås enklast via e-post: reception@varmdoyogacenter.se. Om vi inte svarar när du ringer 0731-818183 så kan du skicka ett sms eller lämna ett meddelande.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 220
Ordinarie kostnad per månad (kr) 729
Ordinarie kostnad per år (kr) 8750
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 2100
FaR-erbjudande 10 ggr FAR Klippkort: 950 kr. Kortet är giltigt 3 månader och kan köpas en gång/person. Du som köper vårt FAR-kort får ett personligt möte med FAR-ansvarig där du får information om oss och hjälp att välja yogaform. Vid mötet kan du också få svar på eventuella frågor.