region stockholmlogo xsmall

Värmdö Yogacenter - Mediyoga

Beskrivning

Mediyoga är en terapeutisk yogaform, baserad på Kundaliniyoga. Denna yogaform är mycket lugn och inkännande med enkla yogarörelser, andningsövningar, fokus och meditation.

Alla kan göra Mediyoga, ingen tidigare erfarenhet av yoga behövs. Kan utföras sittande på yogamatta eller stol. Även bra för dig som är nybörjare och vill börja med en lugn och mjuk yogaform.

Det har de senaste åren forskats mycket i Sverige kring den Mediyogans effekter på hälsan och denna yogaform har i studier visat sig hjälpa mot en lång rad hälsoproblem. Kan med fördel även utövas i förebyggande syfte.

Mediyoga hjälper dig att lugna kropp och sinne och ger mer energi till dina vardagliga bestyr.

Exempel på positiva effekter av Mediyoga:

- Lindrar vid stressrelaterade problem och depression
- Mot kroniska ryggproblem
- Lindrar migrän och spänningshuvudvärk
- Kan hjälpa/lindra vid hjärtproblem såsom högt blodtryck, hjärtflimmer och hjärtinfarkter

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullator, Hörselnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Värmdö
Odelbergsväg 9 A, 13440
Skapad av
Värmdö Yogacenter (4)
Arrangörsinformation Värmdö Yogacenter är ett personligt yogacenter i vacker miljö i en av Gustavsbergs Hamns äldsta byggnader. Här kan du stärka och balansera kropp & sinne och hitta ditt inre lugn. Hos oss är alla välkomna och vi har ett stort utbud av olika yogaklasser med kunniga och inspirerande lärare, för att alla ska kunna hitta något som passar. Vi erbjuder allt ifrån lugna klasser som Mediyoga, Yin yoga, Meditation, Mindfulness och Pranayama (andningsteknik) till mer dynamiska och fysiska klasser som t ex Hatha yoga, Soma Move och Kundaliniyoga. För dig som vill fördjupa dig lite mer i yogans värld arrangerar vi också olika kurser, workshops, retreats och utbildningar. Du kan även boka Yogaterapi, Gong Healing, personlig yogaträning (PT-yoga) samt Företagsyoga hos oss. Varmt välkommen!
Certifierad Ja
FaR-ansvarig E-post helene@varmdoyogacenter.se
FaR-ansvarig Telefon 0731-818183
Reception Ej bemannad
Receptionens öppettider 15 min innan schemalagda klasser samt enligt överenskommelse. Vissa tider mer bemannat, som måndag-torsdag kvällar. Vi nås enklast via e-post: reception@varmdoyogacenter.se. Om vi inte svarar när du ringer 0731-818183 så kan du skicka ett sms eller lämna ett meddelande.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr) 220
Ordinarie kostnad per månad (kr) 729
Ordinarie kostnad per år (kr) 8750
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) 2100
FaR-erbjudande 10 ggr FAR Klippkort: 950 kr. Kortet är giltigt 3 månader och kan köpas en gång/person. Du som köper vårt FAR-kort får ett personligt möte med FAR-ansvarig där du får information om oss och hjälp att välja yogaform. Vid mötet kan du också få svar på eventuella frågor.