Värmdö Yogacenter - Hormonyoga

Skapad av
Värmdö Yogacenter (5)
Arrangörsinformation: Värmdö Yogacenter är ett personligt yogacenter i vacker miljö i en av Gustavsbergs Hamns äldsta byggnader. Här kan du stärka och balansera kropp & sinne och hitta ditt inre lugn. Hos oss är alla välkomna och vi har ett stort utbud av olika yogaklasser med kunniga och inspirerande lärare, för att alla ska kunna hitta något som passar. Vi erbjuder allt ifrån lugna klasser som Yin yoga, Mindfulness och Medicinsk yoga till mer dynamiska och fysiska klasser som t ex Hatha yoga och Kundaliniyoga. För dig som vill fördjupa dig lite mer i yogans värld organiserar vi också olika kurser, workshops, retreats och utbildningar med svenska och internationella lärare. Du kan även boka Yogaterapi, personlig yogaträning (PT-yoga) samt Företagsyoga hos oss. Varmt välkommen!
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: jessica@varmdoyogacenter.se
FaR-ansvarig Telefon: 073-9915598
Reception: Ej bemannad
Receptionens öppettider: 15 min innan schemalagda klasser samt enligt överenskommelse. Vissa tider mer bemannat, som måndag-torsdag kvällar.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 225
Ordinarie kostnad per månad (kr): 629
Ordinarie kostnad per år (kr): 7500
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1800
FaR-erbjudande: 10 ggr FAR Klippkort: 800 kr. Kortet är giltigt 3 månader och kan köpas en gång/person. Du som köper vårt FAR-kort får ett personligt möte med FAR-ansvarig där du får information om oss och hjälp att välja yogaform. Vid mötet kan du också få svar på eventuella frågor.

Beskrivning

En klass för alla kvinnor som vill förbättra och fokusera på sin hormonhälsa.

Hormonerna är centrala i alla kvinnors liv, från puberteten och hela livet ut. De är nyckeln till vårt välbefinnande, de styr vårt humör, vår tankeförmåga, energinivå och lust – hela livet.

Hormonyoga – Medicinsk yoga för kvinnor - är en lugn och meditativ yogaform som stillar sinnet, skapar återhämtning, förbättrar kroppskännedom och balanserar kroppens nerv- och hormonsystem. En träning för kropp och sinne, för mental och känslomässig balans med fokus på människan som helhet. Det centrala i Hormonyoga är kvinnohälsa och att hjälpa kvinnor att själv hitta sitt sätt att må bra med yoga, kost och livsstil. Att alla kvinnor lär känna sin kropp, sina hormoner och får en chans att hitta sin inspiration och glädje i livet.

Det är ett fantastiskt sätt vi kvinnor kan ta hand om oss själva på!

Hormonyoga kan hjälpa dig som har problem med PMS, PMDS, mensvärk eller förklimakteriet/klimakteriet m m.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Vuxen >20 år, Ungdom 16-19 år, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Endast kvinnor

Område

Värmdö
Odelbergsväg 9 A, 13440