Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

House of Shapes - Yoga

Skapad av
House of Shapes (4)
Arrangörsinformation: Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna! House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner samt en avdelning med styrketräningsmaskiner. Vi har också ett rikt utbud av gruppträning, bland annat Core, Funktionell träning samt en rad olika dansklasser som BalletBar, Hiphop, Latin,House och mycket mer. Bli medlem och ta del av det breda utbudet!
Certifierad: Ja
Hemsida: houseofshapes.se
FaR-ansvarig E-post: annica@houseofshapes.se
FaR-ansvarig Telefon: 070-0909119
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Mån-tors 06.30-22.30 Fredag 06.30-20.00 Lördag 09.00-18.00 Söndag 09.00-21.00 Reducerade öppettider sommartid, långhelger & röda dagar. Se nyheter för exakta tider.
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 200
Ordinarie kostnad per månad (kr): 525
Ordinarie kostnad per termin (kr): 3150
Ordinarie kostnad per år (kr): 5775
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 1800
FaR-erbjudande: För dig som kanske inte tränat på länge, som bara vill ta det lite lugnare, eller behöver lugn rehabilitering efter en skada. Klasserna passar även dig som är lite äldre och vill träna mjukt. PRIS: 375 KR/MÅN Ingen bindningstid. 2 månaders uppsägningstid. OBS! Vi förbehåller oss rätten att ändra schemat under terminen.

Beskrivning

Vi har många olika Yogaklasser. Du kommer garanterat att hitta en form som passar dig! Hathayoga är den i Europa mest kända formen av yoga, där man försöker skapa en balans i kroppens olika energisystem för att uppnå fysisk och psykisk hälsa och utveckling. Metoderna som används är reningsprocesser (shatkarma), kroppsställningar (asana), andningskontroll (pranayama), koncentrationsövningar och meditation. Stavelsen ha betyder solen och tha månen. Ordet yoga betyder förening, och hatha yoga är alltså en förening mellan de olika energier som solen (Shiva, maskulin) och månen (Shakti femininin) representerar.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Hornsgatan 103, 11728 Stockholm