Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

FYSSforum - MediYoga

Skapad av
FYSSforum Stockholm AB (4)
Arrangörsinformation: FYSSforum är en fysioterapi- och friskvårdsmottagning med inriktning mot en hälsofrämjande och fysiskt aktiv livsstil. Aktiviteterna bedrivs i två olika lokaler på Södermalm (se respektive aktivitet för adress) och erbjuder träning anpassad för olika behov, i små grupper med personligt bemötande. Utbudet innefattar ledarledd gruppträning/gympa på kom-igång-nivå och lugna aktiviteter som StolYoga, Kroppskännedomsträning och Tai Chi. All gymnastik och träning leds av FaR-ledarcertifierad leg fysioterapeut. FYSSforum arrangerar även föreläsningar och utbildningar inom områdena fysisk aktivitet, viktreduktion, stresshantering, fallprevention mm och ger kurser i HLR, hjärt-lungräddning, och Första Hjälpen. Lokalerna är försedda med eller har tillgång till hjärtstartare. Vi är anslutna till Epassi/Min friskvård, ActiWay och Wellnet.
Certifierad: Ja
Hemsida: www.fyssforum.se
FaR-ansvarig E-post: info@fyssforum.se
FaR-ansvarig Telefon: 0760-164182
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Receptionen på SAGA, Mariatorget 5: Måndag-Torsdag 06.30-22.00 Fredag 06.30-20.00 Lördag-Söndag 09.00-18.00 FYSSforums aktiviteter där ligger på fredagar. * Receptionen på Tellus Fritidscenter (Lignagatan 8): Vardagar 9-16
FaR-erbjudande: Med FaR erbjuder vi en gång gratis prova-på på valfri aktivitet. Gäller nya kunder, och vid ett tillfälle, kan ej kombineras med andra rabatter.

Beskrivning

MediYoga, eller Medicinsk yoga, är en terapeutisk form av yoga och en självhjälpsmetod där du lär dig att aktivt arbeta med din hälsa och motverka stress. Den är lugn, inkännande och utan prestationskrav och kan utövas av de flesta. Enkla och samtidigt kraftfulla fysiska rörelser kombineras med andning, avspänning och meditation. Inga förkunskaper behövs. Mattor, kuddar, pallar och filtar finns att låna. För dig som inte kan eller vill sitta på golvet går det bra att utföra hela eller delar av passet på en vanlig stol. FYSSforum samarbetar kring denna aktivitet med Inner Stories, som har sina pass på Salve Hälsocenter, Krukmakargatan 3. Lokalen är en lugn yogastudio, dock ej tillgänglighetsanpassad.
För aktuella kurser, se FYSSforums hemsida.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Rörlighet
Aktivitetsform Ledarledd
Arrangör/ledare på olika språk Engelska, Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år, Gravida
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Krukmakargatan 3, 11851