Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Be You Sweden - Barnyoga

Skapad av
Be You Sweden (3)
Arrangörsinformation: Be You Sweden erbjuder kurser inom stresshantering och återhämtning i naturskön miljö på vackra Runö norr om Stockholm. Jag som driver företaget heter Sofia Roos Forssell och är dipl mental tränare, barnyogaledare och även utbildad doula.  Jag håller även kurser i barnyoga på M Studio på Sågvägen 4 i Åkersberga. Framåt våren kommer även skogsbad, aktiviteter med djur och djurterapi komma upp under mina tjänster.  Varmt välkommen in i Be You Swedens värld! Hoppas vi ses i något av mina forum. Varma hälsningar  Sofia
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: fia.beyou@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon: 0737-641254
Ordinarie kostnad per termin (kr): 1500
FaR-erbjudande: 300 kr rabatt på kursen.

Beskrivning

Om barnyoga

En barnyogaklass skiljer sig från en vuxenyogaklass. Glädjen och leken är viktig och att visa barnen att yoga kan vara både skönt och lustfyllt samtidigt som det får dem att må bra.

Med lekfulla yogarörelser, enkla andningsövningar och skön avslappning introduceras barnen till yogans magiska värld. Vi dansar och ger oss ut på yogaäventyr. Vi provar på sångmeditationer och olika koncentrationsövningar. Allt görs med glädje, musik och lite bus. Varför yoga är bra för barn: Barnyoga hjälper barnen att släppa på stress och spänningar och erbjuder verktyg för att hantera starka känslor. Den stimulerar också barnens kroppskännedom, koordination och självkänsla. Jag avslutar alltid med avslappning som hjälper barnen att komma ned i varv. Barnyoga innehåller inte några tävlingsmoment utan bygger på gemenskap, att må bra och att göra utefter sin egen förmåga. Målet med barnyogan: Att ge varje barn ett utrymme att känna sig trygg och få inspiration till att uttrycka sin unika potential. Jag vill ge barnen en positiv upplevelse av yogans fantastiska verktyg redan tidigt så att de naturligt kan använda sig av dem i sin vardag. Välkommen!

Håll utkik på min hemsida när nästa kurs startar. www.beyousweden.com eller maila mig en intresseanmälan så kontaktar jag er när ny kurs startar: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Barn 7-9 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Österåker
Sågvägen 4, 18440 Åkersberga