Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Be You Sweden - Yoga

Skapad av
Be You Sweden (3)
Arrangörsinformation: Be You Sweden erbjuder kurser inom stresshantering och återhämtning i naturskön miljö på vackra Runö norr om Stockholm. Jag som driver företaget heter Sofia Roos Forssell och är dipl mental tränare, barnyogaledare och även utbildad doula.  Jag håller även kurser i barnyoga på M Studio på Sågvägen 4 i Åkersberga. Framåt våren kommer även skogsbad, aktiviteter med djur och djurterapi komma upp under mina tjänster.  Varmt välkommen in i Be You Swedens värld! Hoppas vi ses i något av mina forum. Varma hälsningar  Sofia
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: fia.beyou@gmail.com
FaR-ansvarig Telefon: 0737-641254
Ordinarie kostnad per termin (kr): 1500
FaR-erbjudande: 300 kr rabatt på kursen.

Beskrivning

Återhämtningskurs på 6 tillfällen för dig som känner dig stressad eller är utmattad och vill finna balans i ditt liv. I lugn och naturmysig miljö får du verktyg, tips, reflektera med likasinnade, yogaövningar, meditationer och naturbad. Denna kurs görs i samarbete med den holistiska livscoachen, mentorn inom stress & utmattning och yogaläraren Ulrika Petré som driver Naturlig stresshantering Helheten AB.

Vi vill med hjälp av ett holistiskt synsätt skapa förutsättningar för dig att förändra din situation och hantera din yttre eller inre stress. Detta är en chans för dig som har svårt att åka iväg från vardagspusslet och vill hitta en oas att fylla på din energi i.

Kursen går av stapeln i båthuset nere vid bryggan på Runö Möten & Events i Åkersberga. Båthuset är en mysig och naturlig miljö som vi försökt inreda till en härlig plats för återhämtning och reflektion.

För intresseanmälan maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så kontaktar vi dig om när nästa kurs startar

Specifika detaljer

Intensitet Låg
Träningsform Balans
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre, Vuxen, Ungdom 20-25, Gravida, Nyblivna mammor
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Österåker
Näsvägen 100, 184 92 Åkersberga, 184 92 Åkersberga