Sökmeny - Välj själv vilka och hur många sökfält som ska fyllas i vid sökning

Forsgrenska badet - Styrkekurs 12-15 år Kurs

Skapad av
Forsgrenska badet (16)
Arrangörsinformation: Med anledning av coronaviruset håller simhallar och gym fortsatt stängt för allmänheten. Vi håller endast öppet för simskola och för dig med fysisk aktivitet på recept, FaR. Mer information hittar du på vår webbplats: https://motionera.stockholm/trana-gymma-simma/fysisk-aktivitet-pa-recept-far/ --- Forsgrenska badet är en av Stockholms stads 14 simhallar med FaR-utbildad personal. Vi erbjuder simning, simskola, aktivitetskurser för barn och ungdomar, gym och olika former av gruppträning. Se våra stjärnmärkta (*) gruppträningspass som innehåller enkla, skonsamma rörelser med anpassat utlärningstempo och grundläggande teknik. Vi har flexomklädningsrum för dig som vill byta om avskilt. Tillgänglighetsinformation: Vi har särskilda omklädningsrum för besökare med ledsagare/assistent av motsatt kön. Omklädningsrum och simhall ligger på samma plan (entréplan). Vi har WC-tillgängligt, duschstolar och i simhallen finns en mobil lift. Vårt gym, på nedre plan, är anpassat för dig som har funktionsnedsättning (hiss, ramp och WC-tillgängligt).
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: catharina.andersson@stockholm.se
FaR-ansvarig Telefon: 08-508 403 20
Reception: Bemannad
Receptionens öppettider: Måndag - Torsdag 06.30 - 21.00, Fredag 12.00 - 20.00, Lördag 09.00 - 16.00, Söndag 09.00 - 18.00
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): 120
Ordinarie kostnad per år (kr): 3700
Ordinarie kostnad klippkort 10 ggr (kr) : 900
FaR-erbjudande: Vi erbjuder ett inledande individuellt samtal samt uppföljningssamtal utan kostnad med FaR-utbildad personal. Få information och vägledning om t.ex. hur vårt aktivitetsutbud kan möta dina egna mål med träningen. Samtalen förbokas i receptionen. Med FaR får du reducerat pris på simning, gym och gruppträning. Priser hittar du på vår hemsida. Du som är folkbokförd i Stockholms stad får även reducerat pris på kurser och simskola.

Beskrivning

Vi går igenom uppvärmning, teknik i styrkebasövningarna samt konditionsmaskiner. Gruppen har egen instruktör som hjälper dig med träningen. Du lär dig grunderna i säker och effektiv styrketräning. Vi går igenom ett träningsprogram i gymmets maskiner och provar funktionell träning där du använder redskap och egen kroppsvikt som motstånd. Kursen är individuellt anpassad. Kurs (6 gånger) startar vecka 5 och 12 vt 2021. Torsdagar 16:30-17:15. Pris: 350 kr. Med FaR, Fysisk aktivitet på Recept, 280 kr. Rabatten gäller bara för dig som är folkbokförd i Stockholm. Bokning med FaR görs i receptionen. Ta med receptet och legitimation.

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka
Aktivitetsform Ledarledd
Aktivitet på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Barn 13-15 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Södermalm/Gamla Stan, --Stockholm
Medborgarplatsen 6, 11826