Flexibel Friskvård & Hälsa - Träningskort

Skapad av
Flexibel Friskvård och Hälsa (3)
Arrangörsinformation: Vi på Flexibel Friskvård & Hälsa arbetar för att hjälpa dig till bättre hälsa och livskvalitet. Vår FaR-ledare är utbildad hälsoutvecklare och personlig tränare med inriktning prestation, hälsa och behandling. Kunskaper inom stresshantering, utmattningssyndrom och riskfaktorer så som högt blodtryck, diabetes typ 2 och bukfetma etc. Livet ska levas fullt ut och allt som inskränker på friheten så som värk, stress, utmattning och sjukdom ska begränsas så långt det bara går. Hos oss kan alla träna, oavsett bakgrund, förmåga och träningsvana.
Certifierad: Ja
FaR-ansvarig E-post: mikael@flexibelfriskvardhalsa.se
FaR-ansvarig Telefon: 0736525755
Ordinarie kostnad per tillfälle (kr): Coachingtimme 595
Ordinarie kostnad per månad (kr): Träningskort från 395
FaR-erbjudande: 10% rabatt på ordinarie pris

Beskrivning

Träningskort är för dig som vill träna styrke- och konditionsträning på egen hand med fria vikter på våra anläggningar. Hos oss behöver du inte trängas med andra, eller vänta på träningsutrustningen! Alla som tränar hos oss bokar smidigt de tider de vill träna i vår app. Bokningen gör att man aldrig behöver komma till anläggningen och finna att de saker man tänkt använda redan är upptagna. 

Specifika detaljer

Intensitet Måttlig
Träningsform Kondition, Styrka, Rörlighet, Balans
Aktivitetsform Ej ledarledd
Anpassad miljö/aktivitet för personer med Rullator, Hörselnedsättning, Neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, Synnedsättning
Arrangör/ledare på olika språk Svenska
Aktivitet för olika målgrupper Äldre >65 år, Vuxen >20 år
Aktivitet för olika kön Alla

Område

Salem
Söderby gårds väg 79, 14452